Random pletykák az AirPods 2-ről, az új iPhone-okról és az iPad mini 5-ről

Közeleg a március, amikor is valószínűleg az Apple tartani fog egy oktatási eseményt. Épp ezért a pletykák most már turbó meghajtással érkeznek RSS olvasóinkba.

Sok oldal sok különböző jóslattal állt elő, persze ezek közt lesz néhány ellentmondás is, de azért valamilyen elképzelésünk lehet az Apple idei évével kapcsolatban.

Március 29-én érkezik az AirPods 2, az AirPower és az új iPadek

A görög iphonehellas.gr oldal állítólag kínai beszállítók információi alapján úgy véli, hogy március 22-én kezdődnek meg az előrendelések az új cuccokra és március 29-től a boltokból is beszerezhető lesz az AirPower, az új AirPods és az új iPadek.

A cikk szerzője a Slashleaks-en azt is kijelentette, hogy maga a bemutató március 11 és 20 között lesz.

2019 első felében érkeznek az új iPadek

A Digitimes is nyilatkozott az új iPadek kapcsán. Szerintük is 2019 első felében érkezik a hetedik generációs iPad és az iPad mini 5. Ez egyáltalán nem új információ, de ezért jó még egy forrásból megerősítést kapni.

Az iPad mini 5 hasonlítani fog elődjére

Na ez már valódi információ! A japán Mac Otakra blog szerint az iPad mini 5 dizájnját tekintve meg fog egyezni az iPad mini 4-gyel. Ugyanúgy 6,1 mm vastag lesz, marad 7,9 colos a kijelzője, továbbra is Touch ID-je lesz a kijelző alatt és megmarad rajta a 3,5 mm-es jack csatlakozó is.

Egyedüli formatervbeli változásként azt említik, hogy a mikrofon átkerül a hátlap felső részének közepére, mint a jelenlegi iPadeknél.

Miután az iPad mini 4 már jelenleg is egy szexi, vékony és könnyű táblagép, ez egyáltalán nem tűnik rossz hírnek, főleg ha az Apple normális árat ad a gépnek.

Persze azok, akik egy iPad mini Pro-ra számítottak, ami támogatja az Apple Pencilt, Face ID-s és szögletes házzal rendelkezik, azok számára ez az aprócska frissítés csalódás lesz.

Jobb dizájnt kap az AirPods 2

A MySmartPrice szerint az AirPods 2 jobb hangzással és egy frissített dizájnnal büszkélkedhet majd.

Ha minden igaz, az új fülesen jobban kijön majd a basszus és egy matt borítást kap, hogy ne csússzon ki olyan könnyen a fülekből.

És amennyiben ez nem lenne elég, a füles fitnesz funkciókkal is rendelkezni fog, beleértve a jobb mozgásérzékelést és egy pulzusmérőt.

Az pedig csak hab a tortán, hogy az oldal úgy véli, az új fülesek fekete színben is elérhetőek lesznek.

Ez a sok újítás valószínűleg egy 40 dolláros drágulással is jár majd, ami nem meglepő, hiszen az Apple az elmúlt években folyamatosan növelte árait.

Vezeték nélküli töltőtokot kap az AirPods

Steve Hemmerstoffer úgy véli, hogy az Apple csúszásban van az AirPods 2-vel, ezért idén tavasszal csak egy vezeték nélküli tokot kapunk hozzá és az új AirPods-okra őszig várnunk kell.

Változatlan kiegészítők lesznek az iPhone 11 dobozában

A japán Mac Otakara az iPad mini mellett az idei iPhone-okról is beszélt.

A lap úgy véli, hogy a telefonok mellé az Apple továbbra is csak egy 5 W-os fali adaptert fog adni és ha ez még nem lenne elég retro, megmaradnak az USB-A csatlakozós Lightning kábelnél is.

Úgy néz ki, hogy az Apple nem akar úttörő lenni az USB-C elterjesztésében.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!