Pletykák: új AirPods és 5G-s iPhone

Közel 2 évet kell várni a teljesen új AirPods-ra és az 5G-s iPhone-ra.

A Bloomberg információi szerint az Apple 2019-ben még nem fog kiadni új generációs mobilhálózatot használó telefont, hanem inkább kivárnak, amíg a technológia érett lesz.

Pont mint a 3G-nél és a 4G-nél, az előző két generációnál, az Apple vár egy évet az új hálózatok bevezetése után, mielőtt fő termékeikbe behelyeznék a hozzáférés támogatását – árulták el nekünk olyan emberek, akik nem szeretnének összeköttetésbe kerülni a cég terveivel.

A lap úgy véli, hogy emögött az áll, hogy az Apple tudja, hogy az első generációs 5G telefonok csatlakozási és kapcsolódási hibákkal lesznek teli és ezért inkább kivárják, amíg a modemek és a hálózat is felkészül az új technológiára.

Ennek persze megvannak a veszélyei, hisz a Samsung, a Huawei és az Oppo is bejelentette, hogy jövőre 5G-s készülékekkel jelentkeznek majd. Mellettük az Apple úgy tűnhet majd, mint aki le van maradva.

Az AirPods-ok kapcsán pedig a megbízható Ming-Chi Kuo nyilatkozott, aki úgy véli, hogy egy vezeték nélküli töltésre is képes tok érkezik csak jövő év elején a vezeték nélküli füleshez, de az új modellre 2020-ig várnunk kell.

A vezeték nélküli töltő már rég kiszivárgott, így tudjuk, hogy nem kell nagy durranásra számítani

Kuo szerint óriási piaca van az AirPods-nak, mivel jelenleg csak az iPhone felhasználók 5%-a rendelkezik a hihetetlenül egyszerűen használható fülhallgatóval. Úgy tippeli, hogy az új modellek szépen feltornázzák majd az eladásokat és 2021-re már évi 100-110 millió darabot fog eladni az Apple.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!