Nem hoz forradalmat magával az iPad mini 5

Steve Hemmerstoffer Twitterén azt állítja, birtokába jutott egy CAD ábra, melyen a minden jel szerint tavasszal érkező iPad mini 5 látható.

Bár a képet nem csatolta bejegyzéséhez, elmondása szerint a mikrofon elhelyezésén kívül nem sok változás tapasztalható a korábbi modellhez képest.

Aki iPad Pro volumenű megújulásra számított a kis készüléktől, és Face ID-ben vagy teljes előlapos kijelzőben reménykedett, annak a jelek szerint sajnos csalódnia kell. A kiszivárgott dizájn ugyanis inkább azokat a pletykákat erősíti meg, melyek pénztárcabarát iPad miniről szólnak.

A 7,9 colos tablet várhatóan csak belső újításokat kap, és megtartja az ujjlenyomat olvasót, a lightning csatlakozót és a 3,5mm-es jack-et is. Az iOS legújabb béta verziójába nyert betekintés alapján viszont lehetséges, hogy az iPad mini 5 támogatni fogja az Apple Pencilt és a Smart Keyboardot.

Az új eszköz bemutatására már nem sokat kell várni, ha minden igaz, tavasszal érkezik a hivatalos bejelentés. Ha a március 25-ei eseményen nem is kerül sor hardveres újdonságokra, de sajtóközlemény formájában, esetleg egy másik közelgő esemény keretein belül nagy eséllyel számíthatunk rá.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!