Napi iPhone 11 pletykák

Mi is lehetne jobb így péntek délután, mint néhány iPhone 11 pletyka?

A japán Mac Otakara szerint az Apple idén végre tényleg, de tuti-tuti USB-C-s, 18 W-os fali adaptert fog tenni az iPhone 11 dobozába.

Amióta az Apple 2016-ban bemutatta az USB-C csatlakozós MacBook Pro modelleket, legalább havi egyszer becsúszik egy hír, hogy a következő iPhone töltőkábele nem USB-A végű lesz és hogy az Apple végre leszámol a dobozban található 5 W-os fali adapterrel. Ez azonban nem történt meg se az iPhone X-nél, se pedig az iPhone XS-nél. Talán idén az iPhone 11-nél meg fog?

Az indiai CashKaro oldal összefogott az OnLeaks-szel, hogy az eddig kiszivárgott sémák alapján elkészítsen pár képet az iPhone 11-ről:

Ezek a számítógéppel generált képek segíthetnek elképzelni azt, hogy az Apple milyen telefonon dolgozik.

A lap emellett pár extra infót is felfedett a telefonokról:

  • az iPhone 11 7,8 mm, az iPhone 11 Max pedig 8,1 vastag lesz (összehasonlításképp jelenleg mindkét XS modell 7,7 mm vastag)
  • a hátlapi kamera sziget része lesz az üveg hátlapnak
  • kerek lesz a némító kapcsoló a telefonok oldalán

Ezek közül az utolsó az olyan infó, amit eddig még nem hallottunk. Ha minden igaz, akkor az Apple vissza fog térni egy olyan dizájnhoz, amit még a régi iPadeknél használtak:

Ebben abszolút látom a potenciált, jelenleg vannak tokok, amikben szinte lehetetlen lenémítani egy iPhone-t és egy függőlegesen tologatható kerek kapcsoló sokat könnyíthetne.

Neked hogy tetszik eddig az iPhone 11 az elérhető adatok alapján?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!