Office alkalmazások a Mac App Store-ból

Már Mac App Store-ból is elérhető az Office

Sokan mondogatták a Mac App Store megjelenésekor, hogy nem lehet komolyan venni, amíg nem vásárolható meg rajta a Microsoft Office vagy az Adobe Photoshop. Utóbbira várni kell még, de az Office csomag mától elérhető a Mac App Store-ból.

Persze ez nem újdonság azoknak, akik figyelték a macOS Mojave bemutatóját tavaly nyáron, amikor az Apple felfedte, hogy az Office csomag, a Panic és a Bare Bones Software termékei is fel fognak kerülni a Mac-es alkalmazás-áruházba idővel.

Az alkalmazások ingyenesek, de teljes funkcionalitásuk használatához Office 365 előfizetés kell, ahogy azt már iOS-en megszokhattuk.

A Microsoft alkalmazásait ide kattintva nézheted meg a Mac App Store-ban.

4 hozzászólás
mremil
2019. 01. 25. @ 21:35
mremil képe

Jó, hogy bekerült a storba, csak használhatatlan előfizu nélkül. Komolyan mondom vicc.

opeter
2019. 01. 26. @ 10:49
opeter képe

Ingyen kapott lónak ne nézzük a fogát... vagy hogy is van már.

Topimacko
2019. 01. 27. @ 21:07

Nekem 2016-os van. legális, megvásárolt. Sokat kell használnom az excelt. Csak az alapot fogadja el, csak akkor működik hibátlanul. Ahogy frissítek -néha magától, nem törődve akaratommal, maga frissíti önmagát- frissít és utána belassul, hazsnálhatatlanná válil használhatatlanná válik. Illykor uninstall, és újra telepítés, de csak az alapot.. MINDEN LEGÁLIS FIZETTEM érte. Szóval boldog lennék ha ez az MAC app store adna valamiféle garanciát.. inkább megveszem még egyszer, csak ne lenne ez a sűrű uninstall /újratelepítés

iRon
2019. 02. 15. @ 01:57
iRon képe

Én a 2018-ast használom (leginkább Excelt, de Word-öt is), az általános iskolás lányomnak ingyenesen járó Office 365 előfizetéssel (ők most tanulnak szövegszerkesztést). Örülök ennek az AppStore-os bekerülésnek, mert nem szeretem, ha akármilyen szoftverek a maguk módján települnek a gépemre, hozzák tonnaszám a vackaikat, ami MS-re nagyon jellemző, így viszont letörlöm a francba és felrakom az AppStore-ból :-)

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!