iPhone 11 pletykák

Ismét érkezett pár érdekes pletyka, nézzük meg, hogy milyen extra információkat tudhatunk meg az iPhone 11-ről és a 2020-as iPhone-okról!

Steve Hemmerstoffer, az OnLeaks-től ezt a képet osztotta meg Twitteren:

Ha minden igaz, ez az iPhone 11 hátlapjának vázlata, ami megerősíti a korábbi pletykákat, miszerint az Apple 2019-es telefonjának hátlapján 3 kamera lesz.

Ming-Chi Kuo is nyilatkozott az Apple eljövendő telefonjáról, szerinte a cég vezeték nélküli töltővé fogja varázsolni az iPhone 11-et.

Sok androidos telefonban, többek közt a Samsung Galaxy S10-ben is van lehetőség arra, hogy az indukciós töltést visszafelé is használjuk, vagyis a telefonnal fel lehet tölteni néhány kisebb eszközt, pl. vezeték nélküli fülhallgatókat.

Ezt az Apple könnyen hasznosíthatná, hiszen nem rég adták ki a vezeték nélküli töltésre alkalmas AirPods tokot is.

Kuo:Arra számítunk, hogy a 2019-es iPhone modellek támogatni fogják a kétirányú vezeték nélküli töltést. Az iPhone nem az első okostelefon lesz, ami rendelkezni fog ezzel a képességgel, de jól jöhet majd ez a funkció azoknak a felhasználóknak, akik AirPods-ukat feltöltenék. Ez jobb és integráltabb felhasználói élményhez vezethet majd iPhone és AirPods közt.

Végül, de nem utolsó sorban a DigiTimes is elmélkedett a 2020-as iPhone kapcsán. Szerintük az Apple 3 különböző kijelzőmérettel fogja kiadni a telefont.

Az 5,8 colos modell megszűnne, helyét egy kompaktabb, 5,42 colos modell venné át, a 6,5 colos modell pedig 6,67 colosra nőne. Az iPhone XR utódja nem változtatna a kijelzőn, ugyanúgy maradna 6,06 colos.

A DigiTimes híreszteléseit érdemes óvatosan kezelni, a lap hajlamos tévesen értelmezni a kapott információkat, de erről most azt állítják, hogy tajvani beszállítóktól származik, szóval az is elképzelhető, hogy tényleg igaznak bizonyul.

Téged lázba hoztak már az iPhone 11 vagy a 2020-as iPhone pletykák?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!