iPhone 11 és Apple kijelző pletykák

Sok hír, kevés tény - de legalább az elemzők elemeztek.

A japán Mac Otakara blog szerint az Apple idén 2 olyan telefont fog kiadni, amiknek három hátlapi kamerája lesz.

Ezek nem váltják le az iPhone XS/XS Max/XR telefonokat, azoknak érkezni fog egy belsőleg frissített változata, szerintük a két 3 hátlapi kamerás modell az iPhone felhozatalt teszi majd változatosabbá.

Így az Apple 5 új telefont adna ki idén szeptemberben: frissítenék a tavalyi 3 modellt újabb processzorokkal és kiadnának 2 kamerahasználatra optimalizált modellt.

A két új telefon 6,1 és 6,5 colos OLED kijelzőket kapna, ami jelenleg az iPhone XR és XS Max kijelzőméreteinek felel meg.

Információik szerint a 6,1 colos modell 0,15 mm-rel lenne vastagabb az XS-nél, a 6,5 colos modell pedig 0,2 mm-rel lenne vastagabb az iPhone XS Max-nál. Az Apple a vastagítással úgy vélik, hogy a kamerasziget kitüremkedését csökkentené.

Ming-Chi Kuo-t jobban érdekelte most a Mac-ek jövője, legutóbbi jóslatában az új MacBookokról és az új Apple kijelzőről nyilatkozott.

Kuo arra tippel, hogy az Apple szép lassan átállna Mini-LED kijelzőkre, amit egy 31,6 colos kijelzővel kezdenének idén év végén. Ezt folytatnák 2020 végén vagy 2021 elején egy 10-12 colos iPaddel és végül 2021 első felében egy 15-17 colos MacBookkal.

A DigiTimes először félreértette ezt a jelentést és 31,6 colos iMacről írtak, de Kuo nem említett iMac-et. Épp ezért ha új, 31,6 colos iMac-ről olvasol, akkor tudd, hogy az a pletyka félreértésen alapul.

Persze nem lenne meglepő, ha az Apple egy olyan iMac-et is kiadna, melynek kijelzője egyezik önálló monitorukkal, de erről még nincs konkrét információ.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!