Hétfői pletykarovat az iPhone 11-ről

iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s… iPhone X, iPhone XS… iPhone 11?

Nézzük meg, hogy milyen pletykák futottak be az iPhone 11, iPhone 11 Max és iPhone 11R kapcsán!

Kezdjük az utolsóval, az iPhone 11R-rel. Ha lehet hinni a Barclays elemzőcégnek, idén ősszel a színes iPhone is megkapja a 4x4 MIMO antennarendszert, amit az iPhone XS és XS Max használ.

A 4x4 MIMO a “multiple-input/multiple-output” rövidítése és egy olyan technológia, ami gyorsabb LTE letöltést tesz lehetővé, mert több (4) csatornán keresztül kommunikál a telefon az adótornyokkal. A jelenlegi iPhone XR-ben 2x2 MIMO van csak.

Steve Hemmerstoffer az OnLeaks-től már a csúcstelefonok kapcsán nyilatkozott. Szerinte 10 megapixeles szelfi kamerát kap az iPhone 11 család és 14 megapixelesre nő a hátlapi kamera felbontása.

A megapixelek növekedése logikus lépésnek tűnhet, mert az Apple már több éve 7 megapixeles előlapi és 12 megapixeles hátlapi kamerákkal dolgozik.

A hátlapi kamerák esetén természetesen 2 darabról van szó az iPhone 11 és 3-ról az iPhone 11 Max esetén.

Ami izgalmas, hogy egy új kamera-elrendezést is mutatott Hemmerstoffer, ami középre tenné a 3 kamerát a hátlapon. Ezzel az iPhone 11 lenne az első olyan iPhone, aminek nem a bal felső sarkában van a kamera.

A képek elkészítéséhez Hemmerstoffer az indiai CompareRaja oldal segítségét kérte

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de ezzel az iPhone szerintem vesztene egyéniségéből, mivel a legtöbb androidos készüléknek is a hátlapján középen helyezkedik el kamerája.

Hemmerstoffer ezen felül azt is nyilatkozta, hogy szerinte az idei iPhone-okon se lesz USB-C csatlakozó, az Apple továbbra is marad a Lightningnál.

Ha értékelni kéne a pletykákat, azt mondanám, hogy a 4x4 MIMO egészen valószínű, a kamera felbontása akár igaz is lehet és igazából a Lightning megtartása se lepne meg. Szerinted melyik jóslat fog beválni idén ősszel?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!