Háromlencsés kamera és 18 wattos töltőkábelek - pletyka vagy előrejelzés?

A következő iPhone XS Max, és talán az XS is három hátlapi kamerát kaphat egy japán bog, a Mac Otakara bejegyzése szerint. Ők így képzelik el a lencsék várható elrendezését:

Már tavaly áprilisban hallottunk pletykákat arról, hogy 2019-ben a Huawei-hez hasonlóan az Apple is előáll egy háromlencsés kamerarendszerrel, januárban pedig az OnLeaks modellezett egy prototípust, ahogy szerintük ez kinézhet majd:

A The Wall Street Journal akkor úgy vélte, hogy csak az iPhone XS Max kapja meg az új kamerarendszert, míg az iPhone XS és XR esetében megmarad a jó öreg kétlencsés megoldás.

A Mac Otakara ezzel szemben erős esélyt lát rá, hogy az iPhone XS is megkapja az újítást. Forrásaik szerint az Apple már megkezdte olyan gyári tokok beszerzését, melyek hátulján méretes, négyzet alakú lyuk található, feltételezhetően a kiálló kamerasziget számára.

Abban mindenesetre számos forrás, köztük Ming Chi Kuo és Mark Gurman is egyetért, hogy kapunk idén három lencsés hátlapi kamerával felszerelt iPhone-t, ami már csak a javított 3D-s érzékelés miatt is nagy előrelépés lesz, nem beszélve a gyenge fényben történő fotózásról.

A Mac Otakara még azt is hozzátette, hogy az idén érkező iPhone modellek megtartják ugyan a Lightning csatlakozót, de lehet, hogy kapnak mellé egy 18 wattos gyorstöltőt és USB-C-Lightning átalakítót is.

A jelenlegi 5 wattos USB adapterhez képest ez szép ugrás lenne, a 18 wattos gyorstöltő segítségével ugyanis az iPhone X egy óra alatt tud majd 1-ről 79 százalékra töltődni.

Te melyik pletyka megvalósulására látsz esélyt? Írd meg kommentben.

1 hozzászólás
Appleboy
2019. 03. 28. @ 19:03
Appleboy képe

Ahogy a képen van, én tuti nem szeretném meglátni :D :D

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!