Gyárilag görbe iPadek

Úgy néz ki, hogy néhány iPad Pro a dobozból kivéve eleve hajlott. Az Apple szerint ez rendben van.

Néhány felhasználó új iPad Pro-ja kicsomagolása után azonnal csalódott lett, mert az iPadje görbe:

A The Verge kifaggatta az Apple-t az ügyben és a cég azzal védekezett, hogy az enyhe görbület az alumínium házban a gyártási folyamat egyik mellékhatása, de nem kell félni, mert nincs negatív hatással az eszköz használatára és idővel nem lesz rosszabb.

A görbület az alumínium és a műanyag alkatrészek lehűlésekor keletkezik, de ezt az Apple nem tartja hibának, szerintük elfogadható egy ilyen hátlappal rendelkező iPad Pro.

Érdemes még megjegyezni, hogy ha iPad Pro modelled nem rendelkezik hajlott hátlappal, akkor később se fog magától eltorzulni, ez a gyártásnál már kiderül.

Az Apple azt is elmondta, hogy az iPad Pro modelleket nem viszi vissza több vásárló, mint a korábbi iPadeket, vagyis biztosan nem lehet annyira kínos ez a helyzet.

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de szerintem eléggé kínos ez a helyzet és az Apple hírnevét rontja az, ha olyan termékeket adnak el, amik gyárilag görbék és ezt nem tartják hibának.

Szerinted mit kéne tennie az Apple-nek a görbe iPadek ügyében?

5 hozzászólás
imot
2018. 12. 20. @ 13:11

Hajlított kijelzősként +50% haszonnal árulni :D

Appleboy
2018. 12. 20. @ 15:48
Appleboy képe

Mindamellett, hogy nagyon jó cucc - ismerjék be, ha elbaszarontották... azért a “de jó az úgy tulajdonképpen” szerintem nem elfogadható.
Persze nyílván az is mellékes ilyenkor, hogy ez bizony megesett a többibtabletgyártónál is :D

broderferenc
2018. 12. 20. @ 19:06
broderferenc képe

Nna jó, sok mindenre mondtam, hogy határeset, de ez nekem durva. Szóval egy Rolexnek (mert az Apple kb ide pozícionálja magát a saját piacán, a felsőközép fogyasztói rétegbe), ha ragadnak a gombjai, vagy karcos a számlapja, az lenne a válasz, hogy : De pontos? Ennyiért ez tényleg szimplán suttyóság. Vagy olyan mennyiség került ki belőle, hogy nem akarnak visszahívást. Akkor meg duplán ciki.

qwert44
2018. 12. 23. @ 22:23
qwert44 képe

ez egy baromság...

R2
2018. 12. 31. @ 19:11
R2 képe

Ez a termék gyártási hibás.
Kár is szépíteni.

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!