Feltámadhat a Smart Battery Case

Az iPhone 6s legmegosztóbb kiegészítője új formában visszatérhet.

Az iPhone 6s bemutatása után 2015 decemberében kiadta az első Smart Battery Case-t. Akkoriban még nem nagyon értettük, hogy miről van szó, de a tok szerzett magának egy rajongótábort, ezért az iPhone 7 bemutatása után érkezett egy frissített változat.

Tavaly szeptemberben azonban nem érkezett új Smart Battery Case az iPhone 8-hoz és az iPhone X-hez sem. Emögött valószínűleg a vezeték nélküli töltés támogatása állhatott, de úgy tűnik, hogy így +1 év alatt az Apple ki tudott valamit eszelni.

A watchOS 5.1.2 második bétájában a 9to5Mac trükkös szerkesztője, Guilherme Rambo talált egy ikont, ami egy új Smart Battery Case érkezését sejteti.

Ezt követően jobban beleásta magát az iOS-be és talált 3 modellszámot: A2070, A2071 és A2171. Ezek feltehetően az iPhone XS-hez, az iPhone XS Max-hoz és az iPhone XR-hez tartozó okos tokokat jelentik.

Rambo szerint az Apple 2018-as kiadást tervez vagy tervezett ezekhez a Smart Battery Case-ekhez, szóval maximum 3 héten belül megtudjuk, hogy az Apple ismét megcsúszott-e.

A 9to5Mac egy illusztrációt is készített az új tokhoz, hogy össze tudjuk mérni az előzővel:

Ha ilyesmit ad ki az Apple, sokkal kevesebben fogunk panaszkodni a dizájnra.

Szerinted van szükség még Smart Battery Case-re és vennél, ha az Apple kiadna egyet?

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!