Az iPhone XR a legnépszerűbb iPhone + PRODUCT(RED)

Az Apple felfedte, hogy októberi bemutatása óta az iPhone XR fogy a legjobban.

A CNET-nek adott interjúban Greg Joswiak, az Apple termékmarketingért felelős vezetője elmondta, hogy októberi bemutatója óta az iPhone XR-ből minden nap több fogyott, mint az iPhone XS-ből és az iPhone XS Max-ból.

Ilyen nyilatkozatra azért is volt szükség, mert állítólagos gyártósori madarak azt csiripelték, hogy az iPhone XR gyártását lassítja az Apple, mert nem fogy jól a telefon.

És az ilyen pletykáknak negatív hatása lehetne az eladásokra. Még akkor is, ha igazak – bár ezt Joswiaktól nem tudtuk meg, mert kitért a válaszadás alól.

Az interjúban még szó esett az Apple partnerkapcsolatáról a PRODUCT(RED)-del, melynek keretein belül az Apple már 200 millió dollárt adtak az AIDS elleni küzdelemnek.

Joswiak arról is beszélt, hogy december 1 és 7 közt minden Apple Store-ban, az Apple mobil alkalmazásában vagy az Apple oldalán történő Apple Pay vásárlás összegéből 1 extra dollárral támogatják majd a célt.

Hogy ezt el tudjuk helyezni, hogy mennyit jelent, Joswiak elmondta, hogy 1 dollárnyi gyógyszer 5 napnyi életmentő gyógyszerre is elég lehet.

Szóval az iPhone XR jól fogy, az Apple pedig továbbra is küzd az AIDS ellen a PRODUCT(RED)-del együttműködve – többek közt a piros iPhone XR-rel.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!