Apple: tudunk a pillangó mechanika hibáiról

Az Apple sajtónyilatkozatot adott ki, melyben elismerik, hogy a 2018-as MacBook Pro és MacBook Air harmadik generációs pillangó mechanikás billentyűzete nem tökéletes.

Az egészet az indította, hogy a The Wall Street Journalban Joanna Stern megjelentetett egy cikket, amiben kifejti, hogy az Apple 3 generáció alatt nem tudott egy megbízható laptop billentyűzetet készíteni.

A cikkbe 5 kapcsolót is tett, amikkel ki/bekapcsolhatod az E, R és T betűket vagy duplázhatod a betűket.

Ezekkel hangsúlyozza, hogy a harmadik generációs pillangó mechanikás Apple billentyűzeteknél is van, hogy néhány billentyű leütést nem érzékel vagy épp hogy két leütésnek veszi.

Az Apple nyilatkozata a problémáról:

Tudunk róla, hogy a felhasználóink egy kis részének van problémája a harmadik generációs pillangó mechanikás billentyűzetünket és ezt sajnáljuk. A legtöbb Mac laptop felhasználónak pozitív visszajelzései vannak új billentyűzetünkkel kapcsolatban.

Az Apple már indított csereprogramot a 2015 és 2017 közti MacBook és a 2016-2017 közti MacBook Pro modellekre, de jelenleg még a 2018-as modellekre nincs válaszuk.

Vajon az Apple-nek mennyi idő kell még, hogy kiküszöböljék a pillangó mechanikával kapcsolatos problémákat?

1 hozzászólás
j2smith
2019. 04. 01. @ 12:34
j2smith képe

Dobják ki! 2015-ös MacBook-om van, meg 2018-as MacBook Pro-m. Egyik szarabb, mint a másik. (már a billentyű). Nagyon gáz!

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!