AirPods és iOS 13 hírek

2 forrásból is érkeztek információk az AirPods kapcsán és lehet, hogy az iOS 13 tényleg elhozza a sötét módot.

Egészen valószínű, hogy az Apple ebben a hónapban fog tartani valamilyen médiaeseményt, ahol bemutatásra kerül a cég új magazin és TV szolgáltatása és az új iPad család. Sokan úgy vélik, hogy ezek mellé még beférne az eseménybe az új AirPods is, többek közt a spanyol Applesfera is így vélekedik.

A lap március 29-re tippel az új vezeték nélküli fülhallgatók érkezésével és arra tippelnek, hogy az előző AirPods lekerül az Apple boltok polcairól március 28-án. Ez azt jelentené, hogy az Apple nem hagyná a piacon a korábbi modellt, miközben az újat drágábbá tenné. Ez azért jó jel.

Más is írt az új AirPods-ok kapcsán, egészen pontosan Max Weinbach, kiről nem igazán tudni egyelőre a 9to5Mac szerint, hogy megbízható-e:

Weinbach szerint az új AirPods egyik nagy dobása az lesz, hogy töltőtokja vezeték nélküli töltőre helyezve 15 perc alatt teljesen feltölti majd önmagát és a benne lévő fülhallgatókat is.

Ez óriási előrelépés lenne, mivel a jelenlegi vezetékes töltőtok 15 perc alatt csak 3 óra zenehallgatásra szerez elég szuflát.

Hátrányként viszont azt említi, hogy a tok ezért valamilyen dimenzióban szélesebb és nehezebb is lesz. Cserébe borítása matt lesz, az Apple Pencil 2-höz hasonlóan.

Az AirPods pletya mellett az iOS 13-ról is írt:

Úgy véli, hogy a várva várt sötét móddal csúszásban van az Apple és csak az iOS 13 egy későbbi frissítésében, pl. az iOS 13.1-ben fog megérkezni.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!