4 új Animoji karaktert hoz az iOS 12.2

Tegnap este befutott az iOS 12.2 második bétája és úgy néz ki, hogy a frissítés legizgalmasabb újítása 4 vadiúj Animoji karakter lesz.

A 4 új állat nem más, mint a zsiráf, a cápa, a vadkan és a bagoly!

Az Animoji karakterek az Üzenetek alkalmazásban működnek a TrueDepth kamerával felszerelt készülékeken. Ez azt jelenti, hogy iPhone X-en, iPhone XS-en, iPhone XS Max-on, iPhone XR-en és az új iPad Pro-kon is kiélvezheted a 4 új állatot az iOS 12.2 végleges megjelenése után.

Ezzel a négy új állattal már összesen 24 Animoji karakter érhető el az Üzenetek alkalmazásból, ami azt is jelentheti, hogy akár a nap minden órájában más és más karakterrel adhatod át érzéseidet beszélgetőpartnereidnek.

2017-ben az iPhone X bemutatójakor még csak 12 Animoji volt, jó látni, hogy az Apple nem vesztette el a lelkesedését ezen új technológia kapcsán.

3 hozzászólás
Lacus_65
2019. 02. 05. @ 13:50

Nagyon jó. Ja, nem.
Mikor lesz már ismét olyan, hogy nem ezeket nevezzük fejlesztésnek? Amikor egy új szoftververziónál nem az lesz a lényeg, hogy hány animoji és emoji kerül bele, jelentősen növelve a firmware méretét? Ez azért így viccnek is rossz.

Appleboy
2019. 02. 06. @ 09:39
Appleboy képe

Ahogyan hallom Dark Mode is csak az iOS 13-tól lesz.... pedig már esedékes az OLED kijelzők miatt... Jó lenne, ha kicsit több érdemi fejlesztés lenne, ez tény.... de mostmár lassan csak összekapják magukat idén valamennyire remélem...

bkotsis
2019. 02. 06. @ 23:26
bkotsis képe

Ez a piaci igeny... :( a vilag megerett a pusztulasra!
Attol, hogy kiadnak egy stabilabb iOS-t, nem fog tobb iphone fogyni, mert a plaza cicakat ez nem erdekli... bezzeg ha van uj beszelo zsiraf!!

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!