Mojave Mail Account Hiba

 
sartarius47
 
Avatar
 
 
sartarius47
Az összes posztok száma:  13
Csatlakozva  16-12-2008
 
 
 
18 December 2018 12:59
 

Adott egy 2009-es Mac Mini ami kiszolgálta az idejét. Az új, 2018-as Mac Mini-re cseréltük, Time Machine mentésből a rendszer szépen átköltözött. Minden működik ahogy eddig láttam, egyetlen megfoghatatlan jelenséget kivéve:
a Mail alkalmazás, miután importálta a postafiókokat mindenestől, induláskor kérte a bejövő és kimenő levelezőszerver jelszavát. A bejövőt elfogadta, a kimenőt többszöri próbálozásra sem. (1passwordot használok, minden accountom és jelszavam netve van). A bejövő levelezőszerver azé a szolgáltatóé ahol a céges weboldalunk is kezelve van, a kimenő pedig Digi-s.
Két különböző alkalommal is beszéltem a Digi ügyfélszolgálattal, a megadott beállítások (szerver, felhasználó, jelszó) helyesek, a saját webes levelezőfelületükön ki is megy a próbaként elküldött levél.
Mojave rendszer alatt nem. A régi Mac Minin Snow Leopard, vagy talán Lion van. Azon a mai napig is tudok levelet küldeni. Az új Mac mini Mojave oprendszerrel viszont nem hajlandó elfogadni a felhasználót és a jelszót.
Apple Support hívás megvolt, nagyon segítőkészek voltak, megosztottam a kijelzőm képét és így ellenőrizték hogy minden beállítást helyesen végzek el, mégis azonosítási hibával letilt a rendszer. Nem tudtak segíteni…

Van valakinek tapasztalata, hogy esetleg mi lehet a hibajelenség oka, hogyan lehetne kezelni a problémát?
Az ötleteket és segítséget előre is köszönöm, és az egész közösségnek Kellemes Ünnepeket kívánok!

 
   
 
 
 

Apróhirdetések

Hírek

iTunes? Mi az az iTunes?

2019. 06.13. @ 11:19
1

Megjelent az iOS 12.3.2

2019. 06.10. @ 10:58
2