iPad-en torrent?

 
fenyolevi
 
Avatar
 
 
fenyolevi
Az összes posztok száma:  1
Csatlakozva  19-04-2018
 
 
 
19 April 2018 17:45
 

Sziasztok!

Szeretnék venni egy tabletet, a most kijött 9.7 hüvelykes 2018-ad iPad-et néztem ki. Egy nagy kérdés van viszont bennem: Lehet egy iPad-el torrentezni? Filmet is szeretnék nézni majd a tableten, nézegettem is neten oldalakat, hogy lehet megoldani iPad-en a torrentet, de elég szkeptikus vagyok a módszerekkel szemben.

Szerintetek meg lehet oldani, illetve láttatok már működő torrentezést iPad-en keresztül vagy van bármilyen hiteles információtok erről? Vagy ha nem lehet torrentel, esetleg milyen más mód létezik erre, ha nem gépen akarom letölteni, feltenni google drive-ba, majd a iPad-ről letölteni drive-on keresztül, és úgy nézni? Meg lehet ezt valahogy oldani?

Igazából ez szól/szólna nekem csak az iPad ellen, mert az Apple rendszerét szeretem, iPhone 6s-em van, és semmi baj nincs vele, csak egy tableten jó lenne ilyen funkció.

Ha pedig a torrentezés nem működik, más módon lehet filmet nézni jó minőségben offline?

Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!

Levi

 
Peter T.
 
Avatar
 
 
Peter T.
Az összes posztok száma:  970
Csatlakozva  07-04-2005
 
 
 
20 April 2018 20:16
 

Ha a fő cél lopott tartalom használata az eszközön, akkor az iPad/iPhone az egyik legrosszabb választás.

Torrentezni nem lehet szerintem rajta, vagy ha mégis létezik valamiféle “workaround”, az nem lehet valami kényelmes.

Google drive-ba ilyet ne tegyél fel, mert semelyik magára valamit adó felhőtárhely nem nagyon tolerálja a jogvédett tartalmak tárolását, és az eszközeik és erőforrásaik is megvannak arra, hogy ezt észrevegyék (hacsak nem titkosított szénné, és úgy töltöd fel).

A mobil eszközök nem PC-k, nem is úgy és nem is arra használjuk. Torrentezéshez PC-t, NAS-t, szervert, stb. érdemes használni, és azt offline rávarázsolni ezekre, ez a legegyszerűbb módszer (főleg ha nem iTunes-szal próbálkozol). Ezt egyelőre nagyon komoly kompromisszumok nélkül nem lehet megúszni még Androidon sem.

 
 
Lujo60
 
Avatar
 
 
Lujo60
Az összes posztok száma:  1
Csatlakozva  18-11-2019
 
 
 
01 December 2019 20:24
 

Sziasztok.Az iFileTransmission appal lehet torrentezni.De még nekem sem sikerült torrent File-t elindítanom.A torrent File letöltve,de nem olvassa be.A védett tartalmakat ,nem lehet kiküldeni monitor ra,tv részt sem .Rendeltem hdmi csatlakozót:az HBO GO-t Horizon GOnál csak fehér zajt küld ki.A chromcast klónoknál szintúgy YouTube-ot lehet csak lejátszani.

 
   
 
 
 

Apróhirdetések

Hírek

88%-on áll az iOS 12

2019. 08.12. @ 12:18
0