Nem tudok képet feltölteni

 
gabriellaah
 
Avatar
 
 
gabriellaah
Az összes posztok száma:  12
Csatlakozva  20-04-2012
 
 
 
20 April 2012 18:22
 

Kérlek, segítsetek! Úgy gondolom semmilyen beállítást nem változtattam meg, és egyik napról a másikra nem tudok fotót feltölteni sem a facebook oldalamra, sem a saját honlapom képgalériájába a saját gépemrõl (MacBookPro), más géprõl minden nehézség nélkül. Van valakinek valamilyen ötlete? Mert igan nagy bajban vagyok!!!! Köszönöm! Próbáltam Ffoxot, Safarit, Chromot, de egyik sem sikerült. KÖSZÖNÖM!

 
Bachman
 
Avatar
 
 
Bachman
Az összes posztok száma:  27461
Csatlakozva  08-12-2003
 
 
 
20 April 2012 18:25
 

Milyen hibaüzenetet kapsz? Illetve milyen rendszerű a honlapod képgalériája?

Safari -> Preferences -> Security

A “Web Content” részen be van kapcsolva Plug-ins, Java és JavaScript?

 
gabriellaah
 
Avatar
 
 
gabriellaah
Az összes posztok száma:  12
Csatlakozva  20-04-2012
 
 
 
20 April 2012 18:37
 

Hibaüzenetet nem kapok.
A FB-nál annyi történik, hogy tekeri, tekeri… múlnak a percek és nem történik semmi.
A honlapomnál szintén miden lépés a megszokott mederben zajlik, beillesztem a fotót és nem tölti be, csak áll.
Hibaüzenetet a Safarinál nem kaptam (vagy nem volt türelmem kivárni a hosszú percek ellenére sem), a Ffox-nál kaptam olyat, hogy túlléptem a server időt.
Safarin minden bekapcsolva, amit írtál.
Javat frissítettem, az Adobe Flash Player a legfrisebb van a gépen. Ez csak valami woo-doo átok lehet

 
Bachman
 
Avatar
 
 
Bachman
Az összes posztok száma:  27461
Csatlakozva  08-12-2003
 
 
 
20 April 2012 18:43
 

Valószínűleg a Java frissítés okozza. Lépj ki minden böngészőből és töröld ezeket:

HDD/Users/-te-/Library/Caches/com.apple.Safari (mappa)

HDD/Users/-te-/Library/Caches/Java (mappa)

Remélhetőleg ezután működni fog. Nem te vagy az első, akinek ez problémát okozott.

 
gabriellaah
 
Avatar
 
 
gabriellaah
Az összes posztok száma:  12
Csatlakozva  20-04-2012
 
 
 
20 April 2012 18:45
 

Köszönöm, már csinálom is, és jelzek vissza! És közben nagyon imádkozom!!!!!!

 
gabriellaah
 
Avatar
 
 
gabriellaah
Az összes posztok száma:  12
Csatlakozva  20-04-2012
 
 
 
20 April 2012 19:03
 

Sajnos nem sikerült. kitöröltem, de semmi. A helyzet változatlan :(
De köszönöm az ötleted!

 
Titi
 
Avatar
 
 
Titi
Az összes posztok száma:  13317
Csatlakozva  27-02-2004
 
 
 
20 April 2012 19:36
 

Régebben találkoztam a problémával, a megoldás az volt, hogy a gépen (SysPref - Network - Advanced …) és/vagy a routeren az MTU értékét át kellett állítani (1500-ról pl. 1490-re).

 
 
gabriellaah
 
Avatar
 
 
gabriellaah
Az összes posztok száma:  12
Csatlakozva  20-04-2012
 
 
 
20 April 2012 19:43
 

Szia! Bocsi, de kezdő Mac-es vagyok. A SysPref-ben megtaláltam a Network-ot, az advanced lehetőséget is, de onnan hogyan kell tovább haladnom?

 
feketekave
 
Avatar
 
 
feketekave
Az összes posztok száma:  2104
Csatlakozva  19-02-2009
 
 
 
20 April 2012 20:18
 

Szia, nem biztos, hogy megoldja, de ha snowleopard-od van, akkor navigálj az Applications/Safari ikonra és nyomj egy alma+“i”-t (get info). kapcsold be, vagy ki az open in 32-bit mode kapcsolót. ezután próbáld ki, hogy felmennek-e a képek?

 
 
lll
 
Avatar
 
 
lll
Az összes posztok száma:  4577
Csatlakozva  17-06-2005
 
 
 
20 April 2012 21:12
 

Ott a Hardware fül, Configure: manual, utolsó sor.
Most látom, nálam 1492, biztos Amerika felfedezése zavart be : )

 
lll
 
Avatar
 
 
lll
Az összes posztok száma:  4577
Csatlakozva  17-06-2005
 
 
 
20 April 2012 21:14
 

.

 
lll
 
Avatar
 
 
lll
Az összes posztok száma:  4577
Csatlakozva  17-06-2005
 
 
 
20 April 2012 21:14
 

.

 
lll
 
Avatar
 
 
lll
Az összes posztok száma:  4577
Csatlakozva  17-06-2005
 
 
 
20 April 2012 21:15
 

.

 
lll
 
Avatar
 
 
lll
Az összes posztok száma:  4577
Csatlakozva  17-06-2005
 
 
 
20 April 2012 21:15
 

.

 
Bachman
 
Avatar
 
 
Bachman
Az összes posztok száma:  27461
Csatlakozva  08-12-2003
 
 
 
20 April 2012 21:47
 

Próbáld ezeket is törölni:

HDD/Users/-te-/Library/Preferences/com.apple.java.JavaPreferences.plist
HDD/Users/-te-/Library/Preferences/com.apple.java.security.plist
HDD/Users/-te-/Library/Preferences/com.apple.java.util.prefs.plist
HDD/Users/-te-/Library/Preferences/com.apple.plugin.settings.java.plist

Nem biztos, hogy mindegyik fájl megvan nálad is.

 
gabriellaah
 
Avatar
 
 
gabriellaah
Az összes posztok száma:  12
Csatlakozva  20-04-2012
 
 
 
21 April 2012 03:29
 

Köszönöm szépen!
Bevallom, nem tudom, hogy mi oldotta meg a problémát, de a lényeg az, hogy MÛKÖDIK! Mindent megcsináltam, amit írtatok és most lelkesen töltöm a képeket! KÖSZI!

 
gabriellaah
 
Avatar
 
 
gabriellaah
Az összes posztok száma:  12
Csatlakozva  20-04-2012
 
 
 
21 April 2012 03:30
 

:) Köszönöm!

 
   
 
 
 

Apróhirdetések

Hírek

iTunes? Mi az az iTunes?

2019. 06.13. @ 11:19
1

Megjelent az iOS 12.3.2

2019. 06.10. @ 10:58
2