Tudom, hogy már anno 2008-ban is a 3G megjelenésekor nagyon sokan vettek iPhone-t Szlovákiában.
A kérdésem az, hogy ha most az Orange-nál telefont akarok venni akkor konkrétan milyen papírokra van szükség? Tudom, hogy kell elõleg de ezen kívül más infóm nincs.
Vett valaki odaát iPhone4-et mostanában?
Állandó szlovák lakcím nem feltétele, hogy előfizus telót vegyél kint? Anno még egy vacak domino kártyás telefont is én vettem meg az osztálytársamnak, mert román állampolgár, és csak ideiglenes lakcimként volt neki bejelentve a kollégium. Bár ennek már lassan 7 éve :D
Én is ott vettem a telefont. Bementem kifizettem, és elhoztam. Nem kell semmi hozzá.
Ha nem hűségnyilatkozattal vásárolsz telefont akkor nem kell semmi.
Sziasztok!
Mennyiért lehet szlovákiában,hozzá jutni a 3gs v. 4-es iphone-hoz?
Előre is köszönöm a választ!
Anoel
2 év garancia + független.
Már jobb mint a dominós változat itthon
Én speciál a sógorom elöfizetéséhez vettem egyet 399 euroért ( ő évek óta havonta 35-40 euro körül fizet,ezért került ennyibe) -110e körül kaptam egy független és letilthatatlan telefont garanciával . Kötöttségek nélkül 690 euro a telcsi az orange-nál,ami kb annyi,mint itthon dominoval -viszont függetlenül kapod
...az Orange-ban a 16 GB iPhone 4-es hűségszerződés nélkül 690 €, a 32 GB pedig 810 € (a forgalmi adóval együtt). De egyenlőre még nincs rögtön, általában várni kell rá cca 2-3 hetet…
...az O2-ben is kéne hogy legyen, de mivel nincs elegendő készülék ezért, nem rendelhető egyenlőre (az internetről még a hírét is törölték), az ár ennél a szolgáltatónál is kb. ezen a szinten mozog, és itt is kártyafüggetlenként kellene, hogy árulják, ha majd egyszer lesz…
150 euroval dragabb mint az orange-nal… nem tema
Hogy mennyire hiány a telefon..szubjektív .. Mi bementünk Tornalján az Orange üzletbe mindenféle elözetes bejelentkezés nélkül és 20 perc múlva már az új telefonnal a kezemben jöttem ki ( szeptember elején)
Én pénteken megyek Komáromba, remélem lesz…
Kaptál pénteken? Melyiket, mennyiért?
marmint most penteken megyek, holnap (:
de leirom majd, hogy mi volt!
Mindenképpen!
Engem is érdekelne nagyon a beszámoló.
Köszönöm!
Jó utat :)
szoval,
ma mentem vonattal, es a jokai utcai boltba mentem (gyalog ez volt a legkozelebb, kb 15 perc). random kertem egy sorszamot a szlovak nyelvu erintokepernyos infopultbol es vartam. kb 20 perc volt mire sorra kerultem, addig legalabbb kiderult, hogy _mind_ az 5 elado beszel magyarul (:
raktaron nem volt keszulek, de azert fel hivta a masikat boltot (ott sem volt). az elado csaj szerint sehol sincs, direkt nem tartanak (mert, hogy tul ertekes LOL).
kert egy szemelyit meg egy lakcimkartyat, elkerte a telefonszamom es kifizettem a teljes osszeget a telefonert. elolegnek eleg a fele is de ha mar ugy mentem kifizettem egyben. azt mondta, hogy majd hivnak vagy sms.
ja, es szerdara jon meg akkor kapnak uj szallitmanyt. hat jelenleg ennyi.
ha van kerdes akkor nyugodtan.
És az árak?????
:)
Mennyit fizettèl èrte?
690 euro. durvan annyi mint itt nalunk a t-mobile dominos.
csak kartyafuggetlen, es 2 ev garancia
a 32 gigas meg 810 euro
Köszönjük a beszámolót!!!!
a 32 gigas meg 810 euro
egyik nap lattam az osztrakoknal egy tablat egy bolton
949/1049EUR a szemem majdnem kiesett :)))
Angliában kb:150e huf.
apple store független.
de angliaba kell vinni szervizeltetni + a falitolto sem kompatibilis
Miért, a Szlovákiait itthon is lehet?
Megér az 40e forintnyi különbséget?
nem, de nem mindegy h szlovakiaba kell vinni vagy angliaba…
Igaz, nekem ezelőtt 2g volt 3 évig, soha semmi bajom nem volt vele.
Talán a meghibásodástól tartok a legkevésbé.
Lehet, hogy megbánom majd…
(mondjuk 40e forintba 2 Angliai út belefér csomagként oda-vissza).
naphire!!
ma telefonaltak, hogy megjott, mehetek erte.
ha a hetveget nem szamoljuk akkor 3 nap (:
irigyellek…
:)
ma atvettem a telefont, semmi extra. minden rendben (:
ha erdekel valakit akkor elado a telefon (egyeb okok, nem vele van a baj)
Ára?
190 ezer (kartyafuggetlen, 2 ev garancia)
Nekem sajnos ez sok:(
Nekem sajnos ez sok:(
miért, mire számítottál?
Sziasztok!
Nagyon OFF leszek de gyors segítség kellene valakitől, aki tisztában van a szlovák telefonszámokkal: ez lehet-e egy szlovák mobil telefonszám: 00421 07155679?
Más szlovák mobilokat nézve a neten a 00421 után 09-es következett és több számjegy is volt a 0-ás után…
Köszi a segítséget!!!