na jó, csandi meggyőzött :D
kb fél 3 felé leszünk ott, pontos cim ? esetleg gps koordináták ?
na jóvan jóvan megyek… csak most keltem egy órája, még észhez kell térni :D de de egy órán belül elindulok… viszek majd valami kóbászt meg sört :D
lányok már alszanak és igyekszünk 4-re kiérni velük.
nos akkor egy névsor:
Finder
Maniac
Tasi
TitiCsandiCsengeLelle
Klucsik 15:30után
Kesi+Eszti
Hetfield+a lányok :)
...
Mi olyan fél 3 magasságában indulunk, szerintem 3 táján ott leszünk
Itt van velem szemben Mr. Klucsik, egyszercsak odaérünk.
Mi haza is érkeztünk.
Köszönjük szépen Kesinek a fagyit,Esztinek a sütit és a szunyogriasztót, Titiéknek a labdát.
hát, ez családias volt, és jó... de a kolbász nem volt menő, a bezzeg kesi fagyija… na máskor én is valami olyat viszek, és nem hallgatok Titire :D
fotókat majd rakok föl holnap.
Mi is örültünk a lehetőségnek :)
Megmértem a hátizsákom: odafelé 12,7 kg, visszafelé 10,6 kg volt - minden elismerésem azoknak, akik ilyenekkel hegyet másznak, nekem csak az a 2 x kb. 1,8 km volt a Petőfi-hídig, de nagyon kitikkadtam.
Tessékmondani’ más nem fotózott??? :D
Kérdés: 2011-ben mi legyen?
Szerintem legyen júliusban, mert júniusban nem érek rá :D
én is elmennék újra egyre, de csak akkor ha Klucsik kolléga végre elhozza a lassan két éve beígért pólót.
Vagy augusztusban…?
Mennék már én is, de ez a nyavajás külföldi meló mellett nem egyszerű elszabadulnom. :(
Én megyek ha lesz!! (bár nem tudom, hogy ez hány embert rémiszt el a talitól :D)
Bachman:
Minha szabin lennél? vagy már vége?
Bachman:
Minha szabin lennél? vagy már vége?
De jól tudod. :D
Valóban, ezen a héten is szabin vagyok, de a probléma az, hogy idén ez az első két szabad hetem. Annyi minden egyéb meló feltorlódott csak itthon, hogy gyakorlatilag naponta este öt-hat után érek csak rá igazán…
Nálunk valamikor?
Én benne vagyok. Mit szólnátok, ha augusztus 20-án megtartanánk a kenyér ünnepét? Pörkölttel, mondjuk, az megy hozzá... :D
egy Augusztusi taliban én is benne vagyok:)
Ilyen már nincs?
Láthatod.
Én szívesen látok egy kisebb csapatot Tahiban, pörköltözünk és/vagy átugrunk az Őrházba (cseh sörök, igazi BBQ, medence).
En speciel siman benne lennek egy ilyen bandázásban.
Nekem sem lenne ellenemre egy ilyen osszeroffi :)