csak az a gond, h kamuhír…
csak az a gond, h kamuhír…
bocs, csak nem bírtam kihagyni :D - ünneprontó! nézd meg a dátumot!
milyen rendes ez a steve :DDDD
mega LOL
az IT cafe is egy jó, megbízható hírportál… ott fogom mindenkiről terjeszteni a cuccosokat!
:) bedőltem itt is XD
Sziasztok!
Én kitöltöttem azt a kérdőivet(kétszer is), de nem kaptam visszaigazolást, hogy elfogadták-e a regisztrációm.
Ez normális? Pedig jól jönne az az Air…
Csubee
Sziasztok!
Én kitöltöttem azt a kérdőivet(kétszer is), de nem kaptam visszaigazolást, hogy elfogadták-e a regisztrációm.
Ez normális? Pedig jól jönne az az Air…
Csubee
:)))
Kamu az egész Áprilisi tréfa (ha ezt tényleg komolyan gondoltad)
tök jó ez az egész ötlet, támogatom ezerrel, majd csinálok vmi photoshopos dolgot én is…
na, nem photoshopos lett, de azért ez is valami… (megprobáltam TV reklám szerű valamit összehozni)
na, nem photoshopos lett, de azért ez is valami… (megprobáltam TV reklám szerű valamit összehozni)
Nagyon tetszik! Gratulálok!
köszi! :) tök sokat dolgoztam vele…
na, csináltam még egyet, semmi extra, csak unatkoztam:
ez így jó, vagy az almából vegyem ki a szöveget?
köszi! :) tök sokat dolgoztam vele…
szerintem is jó
Ezt most találtam egy ártalmatlan böngészés közben. Nem hagyhattam ki, bocsi érte :D
Ezt most találtam egy ártalmatlan böngészés közben. Nem hagyhattam ki, bocsi érte :D
ez nem pc, a maces reklámokból?
ez nem pc, a maces reklámokból?
Nem.
poénkodok -.-” xD
Ez a fotó alkalmas a nyugalmam megzavarására.
Miért nem csinálunk egy flashmobot ahol eltemetünk/gyászolunk egy Apple TV-t mert itt nem tudjuk használni…
oké, de mint ötletgazda, te hozod a cuccot!
megnéztem a jútubos videókat, respect a készítőknek!
Vajon látták már ezt az oldalt kint Jobsék?
Na ja, itt is a sajtóközlemény:
Cupertino - 219th, May, 2008. Steve Jobs, az Apple Inc. (AAPL) CEO igazgató tanácsi társaival, Jonathan Ive-val, Paul Schillerrel, Al Gore-ral együtt döbbenten fedezte fel, hogy a második világháború (WWII) kirobbantása óta, amikor is óva intettük amerikát attól, hogy hadba szálljon ellenünk, így megfeledkeztek a Föld és Galaxis meghatározó informatikai nagyhatalmáról, a legtöbb Macintosh értékesítéssel büszkélkedő földrészről (ezt korrigálták országra), etc, etc…
Az 1970-es években az Apple robbantotta ki a személyi számítógépek forradalmát az Apple II modellel és újraformálta az iparágat 1984-ben, az elsô Macintosh számítógéppel. Ma az Apple iparág-vezetô szerepet tölt be díjnyertes számítógépei, a Mac OS X operációs rendszer, valamint az iLife és professzionális szoftverei által, illetve a digitális zenei élet meghatározó szereplôje lett az iPod hordozható zenelejátszónak és az iTunes zeneboltnak köszönhetôen.
Miért nem csinálunk egy flashmobot ahol eltemetünk/gyászolunk egy Apple TV-t mert itt nem tudjuk használni…
kicsit komplikált lenne, de a flashmob jó ötlet… mondjuk critical mass -os dolog, hogy minenki hoz valami apple terméket (ipod, macbook, stb), és jelre a magasba emeli… :D vagy ilyesmi… ez tök jó ötlet… mm a flashmob
jaja, sokat agyaltam rajta, hogy mit lehetne még.
Gondoltam arra is, hogy egy nincstelennek mindenki adna egy almát.
“Ilyen egyszerű ez, Steve…”
dehisz’ ez undorító
jaja, sokat agyaltam rajta, hogy mit lehetne még.
Gondoltam arra is, hogy egy nincstelennek mindenki adna egy almát.
“Ilyen egyszerű ez, Steve…”
ez is jó...
A 4 pontból a 2. úgy ahogy, de megvalósult!
Nekem az a kérdésem, hogyha az Apple idejönne a Hdsys helyére, akkor ő is a meglévő kiskereskedőknek adna el, vagy pedig a kiskereskedők helyébe is az Apple lépne? Ez a hivatalos képviselettel bíró országoknál hogy működik?
Ha gond van (éspedig van) a magyar szervizzel, akkor ide is ajánlkozom és bocsánat a reklámért, de nektek is jó, nemcsak nekem: saját szervizem.
Apple termékek szakszerű javítása olcsón és gyorsan, garanciával.
Valamint ha van valami kezdeményezés amiben segithetek, akkor szivesen. Bár hivatalos részröl a világon semmi. Én is probáltam hivatalos-garanciautáni-szerviz lenni, de az összes hivatalos apple-ös elutasító, válaszra sem méltatnak emailben.
“Nekem az a kérdésem, hogyha az Apple idejönne a Hdsys helyére, akkor ő is a meglévő kiskereskedőknek adna el, vagy pedig a kiskereskedők helyébe is az Apple lépne?”
Nem lep a kereskedok helyebe, egyszeruen csak kiszolgalja oket.
“Nekem az a kérdésem, hogyha az Apple idejönne a Hdsys helyére, akkor ő is a meglévő kiskereskedőknek adna el, vagy pedig a kiskereskedők helyébe is az Apple lépne?”
Nem lep a kereskedok helyebe, egyszeruen csak kiszolgalja oket.
Aha, akkor a kereskedőknek is erősen érdeke lenne a hivatalos Apple megjelenése.
Nem fogja kiszolgálni őket, hanem egy nagykereskedőt fog kiszolgálni aki lerendeli nála azt az őrületes mennyiséget amit ma az ITM lerendel 6 országra. Nezzétek meg mi az üzleti modell, máshol.
Esetleg elkezdi szigorúan betartatni a kiskereskedőkre vonatkozó forgalmi és egyéb követelményeket, majd körbejár és leszedi a táblákat. Bye bye old school ‘én már 1972-ben is együtt reszeltem a szkriptet..’
Esetleg azt mondja hogy gyerekek kicsit sok a marginotok, és megtolja az online-t, a vicc kedvéért.
Apple nem egyenlő az üdvhadsereggel. Vajon mit fog szólni arra, hogy az egyik partner web boltjára kiírja hogy ‘ezt a szart ennyiért sem vagyok hajlanó eladni’ ? Biztos dícséretet fog kapni, és sok ingyen árut hogy újra szeresse őket.
mmike: nem kell messzire menni, nezd meg ausztriat. Ott a MCShark jol megy nekik a bolt, pedig ott van apple.at is ami hivatalos apple oldal, kozben a mcsharknak szutyok veblapja van. Az Apple-t pont nem erdeklik ezek, csak az erdekli, hogy melyik bolt mekkora forgalmat csinal. De errol korai beszelni, mert ha ide is jon az apple, az nem mostanaban lesz.
“‘ezt a szart ennyiért sem vagyok hajlanó eladni’” errol csak annyit, hogy eleg sok vasarlo van aki megjegyezte, hogy ilyen boltban szeret vaasarolni ahol oszinten megmondjak a velemenyuket a termekekrol, es nem mindenre csak az a marketing rizsa van irva, hogy brillians meg tokeletes.