Sziasztok !
Megoldható valahoggy ? hogy a laptomommal blútúttal összekötve tudjam modemként használi az Ifonomat ?
Válaszokat előre is köszi: Sasparipa
Eselyed sincs ra, mert a bluutuuusz csak headsethez hasznalhato, masra nem.
Hali.
A telefonomeygszer csak megnémult: nem hallom amit beszélnek a vonál tulsóvégén, és az sms-nek sincs hangja, meg a ki- és bezárásnak.
Ellenben a csörgés hallatszik, mmint a csengőhang.
Mit kell ilyenkor tenni?
Köszi, üdv
(113-am van)
Nekem is volt ez 1.1.3 alatt.Szerintem az 1.1.4 stabilabb(legalabb is eddig kopp-kopp )
Köszi!
És most mi a legegyszerűbb módja a frissítésnek?
Épphogy feltettem az 113-at itt az 114..
imarci, settings-general-reset-reset all settings, persze minden rendszerbeallitas el fog veszni, de lesz hangod ujra.
#6201 de sokaknak csak a ziphone 2.5c-vel ment.
Hali.
A telefonomeygszer csak megnémult: nem hallom amit beszélnek a vonál tulsóvégén, és az sms-nek sincs hangja, meg a ki- és bezárásnak.
Ellenben a csörgés hallatszik, mmint a csengőhang.
Mit kell ilyenkor tenni?
Köszi, üdv
(113-am van)
Nekem is volt ez 1.1.3 alatt.Szerintem az 1.1.4 stabilabb(legalabb is eddig kopp-kopp )
Köszi!
És most mi a legegyszerűbb módja a frissítésnek?
Épphogy feltettem az 113-at itt az 114..
Sziasztok!
Új vagyok Mac témában, de nagyon megtetszett az iPhone, főleg miután olvasgattam ezt a fórumot. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg tudtok-e ajánlani egy megbizható, normális, magyar beszerzési lehetőséget (persze viszonylag jó áron) ? Nekem nem feltétlen kell magyar menü, igazából jobban örülnék az angolnak.
Előre is köszönöm a segítséget !
Bocs hogy mégegyszer elpostoltam, de senki nem írt :’(
Sziasztok!
Új vagyok Mac témában, de nagyon megtetszett az iPhone, főleg miután olvasgattam ezt a fórumot. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg tudtok-e ajánlani egy megbizható, normális, magyar beszerzési lehetőséget (persze viszonylag jó áron) ? Nekem nem feltétlen kell magyar menü, igazából jobban örülnék az angolnak.
Előre is köszönöm a segítséget !
Bocs hogy mégegyszer elpostoltam, de senki nem írt :’(
én tudok neked új telefont ha gondolod, 120e Ft
ha érdekel keress meg privátban.
iPhonehoz milyen fülest?
imarci!
WIN:
Egy szó: ZiPhone. Frissíts iTunes-al (persze csak akkor ha instellerben nincs semmi feltéve) vagy restore-al tedd fel az 1.1.4 fw-t(Google-ben megkeresed és letöltöd). Ha kész, töltsd le a ziphone 2.5-öt a ziphone.org-ról, és kattints a do it all gombra. (természetesen az exe fájlt kell elindítani). Kb 4-5 perc és végez. Eredmény: egy friss 1.1.4 szoftver hibák és egyéb nélkül. Nem kell telepítgetni a sok tweak-et. A ziphone bármilyen iPhone-t tud jailbreak-elni, simunlock-olni. Legyen OOB 1.1.4 (out of box) vagy sem, lehet a telódon 3.9-es bl (boot loader) vagy 4.6-os.. megoldja.
Kezdő vagyok itt, ez az első hozzászólásom, remélem tudtam segíteni! :) Mac-es megoldást nem tudok fejből de arra is van szerintem megoldás.
Van. Ziphone. Mac-re.
Bubu! Hogy kell a vodánál beállítani az mms-t? Pls help!
Bubu! Hogy kell a vodánál beállítani az mms-t? Pls help!
fogalmam sincs, még nem próbáltam
az installerben lévő 1.1.1 virginizer mit csinál pontosan?
Van egy olyan érzésem, hogy egy 1.1.1 tulajdonsággal felruházott telót virginizál :)
Csak abból gondolom, hogy a mérete is nagyobb lett az 1.0.2-nél.
Van egy olyan érzésem, hogy egy 1.1.1 tulajdonsággal felruházott telót virginizál :)
Csak abból gondolom, hogy a mérete is nagyobb lett az 1.0.2-nél.
magyarul ha van egy teló amit visszarakok 1.1.1-re és azt akarom hogy a gyári állapot álljon vissza akkor ezt kell használni hozzá?
Csak abból gondolom, hogy a mérete is nagyobb lett az 1.0.2-nél.magyarul ha van egy teló amit visszarakok 1.1.1-re és azt akarom hogy a gyári állapot álljon vissza akkor ezt kell használni hozzá?
Szvsz igen.
imarci!
WIN:
Egy szó: ZiPhone. Frissíts iTunes-al (persze csak akkor ha instellerben nincs semmi feltéve) vagy restore-al tedd fel az 1.1.4 fw-t(Google-ben megkeresed és letöltöd). Ha kész, töltsd le a ziphone 2.5-öt a ziphone.org-ról, és kattints a do it all gombra. (természetesen az exe fájlt kell elindítani). Kb 4-5 perc és végez. Eredmény: egy friss 1.1.4 szoftver hibák és egyéb nélkül. Nem kell telepítgetni a sok tweak-et. A ziphone bármilyen iPhone-t tud jailbreak-elni, simunlock-olni. Legyen OOB 1.1.4 (out of box) vagy sem, lehet a telódon 3.9-es bl (boot loader) vagy 4.6-os.. megoldja.Kezdő vagyok itt, ez az első hozzászólásom, remélem tudtam segíteni! :) Mac-es megoldást nem tudok fejből de arra is van szerintem megoldás.
Solilaci, vahur köszi ;-)
Akkor lehet nyugodtan frissíteni 1.1.4-re iTunesből, majd a ziphone?
Biztos ez? Aki már csinálta, írjon legyen szíves.
Úgy mint eddig, Sync, majd update gomb iTunes-ban, majd ziphone és evribádi hepi?
Tisztelt fórumozók! Kéretik a szabályzatot betartani!
Azaz: mindent lehet itt az iPhone-ról, kivéve az illegális dolgokat. Nem warezolunk itt és nem beszéljük ki a feltörés 1001 módozatát.
Én vasárnap csináltam meg. Simán iTunes-al update aztán ziphone. Az egész nem volt szerintem csak vagy 12 perc.. Király nagyon!!!
Ok, elnézést. De a topic-ok kb 80%-a ezzel foglalkozik.
Szinte csak erről írnak itt lassan 130adik oldala.
Tisztelt fórumozók! Kéretik a szabályzatot betartani!
Azaz: mindent lehet itt az iPhone-ról, kivéve az illegális dolgokat. Nem warezolunk itt és nem beszéljük ki a feltörés 1001 módozatát.
Kis hazánkban hivatalosan nem kapható és itthoni szolgáltatókkal nem használható az iPhone, így annak tárgyalása is elvileg illegális :)
Én inkább meg sem szólalok ez ügyben, nem merek állást foglalni.
:(
na már megint kinek szúrt szemet a topic?
magától nem jön ide ennyi moderátor egyszerre :)
Bubu és a fentebbi kérdésemre nem tudod a választ? Mert megcsinálnám most még gyorsan.
Köszi
úgy van ahogy összefoglaltad magadnak
MArci: Épp ma este csináltam meg. Minden korrekt volt.
iPhone bedug-)Restore-)Restore+Update-)ziphone)-) Do it all
Aztán mikor az itunes-ba megjelenik az iphone, akkor pipld ki azt, hogy új telefonként kezelje, ne pedig a régiként. Ezután semmi hibád nem lesz.
1.1.4 alatt hol lehet beállítani az EDGE-t? Eddig (1.1.2 és 1.1.3 alatt) a Settings/General/Network-nél volt. Most feltettem 1.1.4-et, és nem találom a beállítási lehetőséget. De lehet, hogy csak álmos vagyok?! Kösz!
MArci: Épp ma este csináltam meg. Minden korrekt volt.
iPhone bedug-)Restore-)Restore+Update-)ziphone)-) Do it allAztán mikor az itunes-ba megjelenik az iphone, akkor pipld ki azt, hogy új telefonként kezelje, ne pedig a régiként. Ezután semmi hibád nem lesz.
köszi bubunak is
akkor nem Ctrl+update, hanem simán katt restore, majd simán katt update?
és mi az, hogy ne a régiként? akkor nem jegyzi meg a contact meg ilyeneket??
Magyarul akkor csak arról lehet itt beszélni, hogy pl. hogyan állítsam át a csengőhangot? Mert unlockolni, aktiválni, jailbreakelni nem lehet a telefont, magyarul mindenféle utólagos progi illegális, arról már nem is beszélve, hogy nálunk hivatalosan nem is kapható...
Magyarul akkor csak arról lehet itt beszélni, hogy pl. hogyan állítsam át a csengőhangot? Mert unlockolni, aktiválni, jailbreakelni nem lehet a telefont, magyarul mindenféle utólagos progi illegális, arról már nem is beszélve, hogy nálunk hivatalosan nem is kapható...
Ez itt a dilemma kérem szépen :)
Mert vagy bármiről lehet írni itt, ami az iPhone-al kapcsolatos, vagy semmiről, mert az egész téma úgy ahogy van ütközik a fórum szabályzatával.
—
Én azt javaslom a moderátoroknak, hogy hunyjanak szemet itt, mert gyakorlatilag egy itthon nem létező termékről és a hozzávaló nem létező alkalmazásokról és azok megkerüléséről van szó. Ami meg nem létezik, azt nem tilos feltörni :)
és restore-olni milyen verzióra kell?
Restore/update után az iTunes-ban miért azt kell választani, hogy új telefonként kezelje? Eddig minden frissítés után a régit választottam, és nem volt hibám. A sw úgyis frissített, de legalább visszapakolt minden egyéb adatot (pl. SMS), beállíttást (youtube könyvjelzők, időjárás, stb). Ez miért baj? Vagy én szúrok el valamit?
Más: 1.1.4 alatt EDGE/GPRS beállítás hol található a menüben?
... Ami meg nem létezik, azt nem tilos feltörni :)
:)
Mert vagy bármiről lehet írni itt, ami az iPhone-al kapcsolatos, vagy semmiről, mert az egész téma úgy ahogy van ütközik a fórum szabályzatával.
—
Én azt javaslom a moderátoroknak, hogy hunyjanak szemet itt, mert gyakorlatilag egy itthon nem létező termékről és a hozzávaló nem létező alkalmazásokról és azok megkerüléséről van szó. Ami meg nem létezik, azt nem tilos feltörni :)
agreed!
Frissítek 1.1.4-re, unlock+jailbreak+activate, utána pedig akarok downgradelni 3.9-re.
A kérdésem, hogy milyen sorrendben kell csinálni ezeket. Tehát először Downgrade 3.9-re és utána az unlock és a többi, vagy pedig fordítva? Vagy esetleg mindegy? Későbbiekben is meglehet csinálni a downgradet?
bocs, nem vagom: mi a 3.9?
ziphone esetleg?
—
agreed!
Hát valahogy így működik a dolog. Próbáltam este válaszolni Bubu kérdésére mert csurognak a jelentések, de valahogy nem sikerült ilyen módon összeszednem a gondolatokat. Vannak itt olyanok akik használnak iPhone-t és vannak azok akiknek nagyon csípi a szemét a topic. Én is iPhone tulaj vagyok, és meg is fordulok itt párszor, de ez közel sem jelenti azt hogy elfogult lennék és azért nem avatkozom be. Én azt javaslom, hogy akit nagyon bosszant a dolog NE olvassa ezt a témát! Itt van dombi, tulajdonképpen ő a főnök, nem vak biztos hogy bekukkant néha, és amíg ő úgy látja hogy mehet a dolog akkor addig mehet és kész! Amúgy is ki lett kötve moderátoroknak (legalább is nekem igen), hogy zárolni a legvégső esetben… Warez vagy nem warez hozza meg mindenki a döntést magában szerintem, és azért próbáljon a “józanész” keretein belül fórumozni!!!
Részemről ennyi :)
Csak idézni tudom a szabályzatot:
<quote>
3. Illegális tevékenységre ösztönző, felbújtó leírás közlése tilos. Ide tartoznak illegális szoftver (warez) linkek, szoftver kulcsok, stb is.
</quote>
Ezt a topicot most lezárom.