Fórumunk használata: új téma létrehozása, keresés

 
dombi
 
Avatar
 
 
dombi
Az összes posztok száma:  15535
Csatlakozva  2005-07-19
 
 
 
05 February 2008 02:13 AM
 

Keresés

Ha valamilyen problémád akadt és kiváncsi vagy a megoldására, érdemes elõször rákeresni. Ezt a fórum, jobb felsõ sarkában található “Pontosabb keresés” linkre kattintva teheted meg.

A beszeljukMac oldalain, az évek alatt nagyon sok téma gyûlt össze. Ezért a keresési ûrlapon érdemes minél több információt megadni.


Új téma létrehozása

Minden regisztrált beszeljukMac tag nyithat új fórum témát. Vagyis, ha valamilyen problémád támadt az egyik szoftver használata közben vagy csak meg szeretnél osztani a többiekkel is valamilyen érdekes dolgot, azt a fórumainkon keresztül megteheted.

Új kérdés feltevése elõtt érdemes elõször rákeresni, mert elképzelhetõ, hogy már létezik egy ilyen témájú bejegyzés. Keresni a következõ oldalon tudsz: Pontosabb keresés

Új kérdést feltenni vagy új témát nyitni a következõ módon tudsz:

1. Látogass el a fórum kezdõ oldalára: http://forum.beszeljukmac.com

2. A fórumok közül válaszd ki a kérdésednek megfelelõt. Pl. ha a Mail szoftver használatával kapcsolatban szeretnél kérdezni, akkor a Szoftveres kategóriák alatt keresd meg a “Hálózat, internet” témakört. Mindenképp érdemes a helyes témakörben feltenni a kérdésedet, mert akkor a legnagyobb a valószínûsége annak, hogy meg is kapod rá a választ.

3. Ha megtaláltad a megfelelõ fórumos témakört, a neve alatt kattints az “Új téma nyitása” linkre.

4. A következõ oldalon megjelenõ ûrlapot töltsd ki értelemszerûen:
Cím - adj egy lényegretörõ címet a bejegyzésednek, mintha röviden összefoglalnád a bejegyzésedet.
Üzenet - fogalmazd meg a kérdésedet. Legyél részletes, hogy mindenki megérthesse mi az amit mondasz vagy tudni szeretnél. Így kapod rá a legtöbb hasznos választ.

5.Miután megvagy a fogalmazással, az “Elõzetes” gomb megnyomásával leellenõrizheted hogyan fog kinézni a bejegyzésed, majd a “Mehet” gombbal elküdlheted.

Tipp: érdemes az új témátoknak találó nevet választani, mert ez segíteni fog a többieknek a tájékozódásban és azonnal látni fogják, hogy az adott témában szeretnének-e hozzászolni.

 
 

Apróhirdetések

Hírek

88%-on áll az iOS 12

2019. 08.12. @ 12:18
0