Fórumszabályzat

 
dombi
 
Avatar
 
 
dombi
Az összes posztok száma:  15531
Csatlakozva  2005-07-19
 
 
 
01 September 2005 07:20 AM
 

Üdvözlünk a beszeljukMac.com fórumain!

A következõ fórum szabályzatra ezért van szükség, hogy az esetlegesen felmerülõ problémákat megoldjuk, illetve elkerülhessük. Ez a szabályzat minden felhasználónkra azonosan vonatkozik.

1. A személyeskedés bármilyen formája nem megengedett. Megsértése azonnali kizáráshoz vezethet. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú elõítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni.

2. Tilos a Büntetõ Törvénykönyv hatálya alá esõ cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertetõ, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérõ, továbbá nyílt szexualitást leíró/ábrázoló hozzászólás és ilyen témájú képek elküldése.

3. Tiltott az olyan hozzászólások közzététele, melyek valótlan állításokat tartalmaznak a beszeljukmac.com-ra nézve. Cégekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban a konkrétumokat nélkülözõ vádaskodás, hitelrontás nem megengedett.

4. A felhasználó a beszeljukmac.com-mal szemben semmilyen anyagi követelést nem támaszthat.

5. Az obszcén szavak, vulgáris kifejezések használatát kerüljétek. Az ezeket tartalmazó bejegyzéseket a moderátorok saját belátásuk szerint moderálhatják, illetve törölhetik. Különösképp kerüljétek a durva, vulgár kifejezések használatát más tagunk megsértése céljából.

6. Tilos a fórumon mások személyes adatainak közzététele az illetõ kifejezett jóváhagyása nélkül. Tipikusan ilyen adat például mások valódi neve, képmása, címe, magán és munkahelyi e-mail címe, telefonszáma.
Ilyen jellegû adatot tartalmazó hozzászólás esetén az felel az adatok pontosságáért és közölhetõségéért, aki azt megjelenítette. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy magánüzeneteket (pl: e-mail, privát üzenet) részben vagy egészében közzétenni csak a másik fél beleegyezésével lehet.
Annak, aki az elérhetõségeket, vagy a segítségkérõ szándékot nem ellenõrizte, illetve jogosulatlanul tett közzé személyes adatokat, magánlevelet, kifejezetten súlyos szankcióval kell számolnia.

7. A széndékosan másokat zavaró böngészési élményét zavaró (többsoros) aláírások használata nem megengedett és kizáráshoz vezethet.


Felhívjuk a figyelmet, hogy a fórum mindenkori házigazdái, illetve az adminisztrátor fenntartják maguknak a jogot, hogy azokkal a fórumozókkal szemben eljárjanak, akik a fenti szabályzatot sorozatosan és durván megszegik.

A fórum üzemeltetõi, moderátorok fenntartják maguknak a jogot, hogy bármilyen elõzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül hozzászólásokat, topikokat, vagy felhasználókat távolítsanak el a fórumról.

Kérdéseitekkel, illetve észrevételeitekkel privát üzenet útján forduljatok bátran a fórum moderátoraihoz, vagy e-mailen keresztül az adminisztrátorokhoz: admin[kukac]beszeljukmac.com

További kellemes fórum használatot!

beszeljukMac.com csapat

Fórum használati ötleteinket a HWSW.hu szabályzatából merítettük.

 
 

Apróhirdetések

Hírek

88%-on áll az iOS 12

2019. 08.12. @ 12:18
0