Magunkról, hirdetés

Magunkról
Oldalunk 2003 novemberében született és azóta Magyarország legjelentősebb Macintosh portáljává nőtte ki magát. Naprakész Macintosh hírekkel, információkkal, tippekkel, trükkökkel, megoldásokkal látjuk a magyar Macintosh felhasználókat.

A Magyar Macintosh Fórumunkon tagjaink egymással is megbeszélhetik a Macintosh-os tippjeiket, problémáikat, segítséget és útmutatást kapva más felhasználóktól.

Adás-vétel oldalunkon keresztül bármely tagunk meghirdetheti saját Macintosh termékeit, kiegészítőit. A látogatók néhány kattintással megtalálhatják a nekik szükséges Macintosh számítógépet, iPod, iPhone készüléket, Mac-es szoftvereket és egyéb kiegészítő termékeket.

Az oldalunk használata ingyenes, amihez egy 30 másodperces regisztráció elegendő.
Hirdetés
A beszeljukmac.com az Apple felhasználók és rajongók legkeresettebb információs és közösségi oldala. Az utóbbi években tapasztalható Apple termékek iránti keresletnövekedés, portálunk látogatottsági adataiban is megmutatkozik. Regisztrált felhasználóink száma napról-napra emelkedik, jelenleg közel 30 000 taggal rendelkezünk, akik az Apple termékek és a Macintosh rendszerek iránti érdeklődés miatt látogatják oldalunkat. Látogatói statisztikánk heti 120 000 egyedi látogatót, 250 000 oldalletöltést mutat (Forrás: Google Analytics, 2011. 2. hét). Portálunkon 33 000 fórumtéma olvasható, melyekhez eddig 685 000 hozzászólás született. A fentiek alapján a beszeljukmac.com kiemelkedő elérési lehetőséget kínál azon piaci szereplők számára, akik termékeiket és szolgáltatásaikat a fenti célcsoport körében szeretnék népszerűsíteni.

Portálunkon az alábbi fizetett hirdetési lehetőségeket kínáljuk:

- Banner álló (180X300px) vagy fekvő (460X100px) formátumban: 30 000 Ft / hét
- Kereskedelmi célú, kiemelt apróhirdetés: 10 000 Ft / hét
- PR cikk megjelentetés 2 napig a cikkek közötti első helyen: 15 000 Ft

Hosszútávú megállapodás esetén a fenti árakból mennyiségi kedvezményt biztosítunk.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a további részletekről az admin[kukac]beszeljukmac.com címen érdeklődjön.

Kapcsolat
Email címünk a következő: admin[kukac]beszeljukmac.com