Egy nagy adag iPhone pletyka

Annak örömére, hogy az OTP bankkártyások számára ma elindult itthon az Apple Pay, nézzük meg, hogy az elmúlt hetekben mik voltak a legforróbb iPhone pletykák!

Ming-Chi Kuo, az egyik leghíresebb Apple elemző megosztott néhány érdekességet a 2019-es iPhone családról.

Ha lehet hinni Kuo-nak, az Apple idén egy új antennarendszerre fog átállni az iPhone-okban. Jelenleg folyékony kristály polimerből készül az antenna (LCP - liquid crystal polymer), de az iPhone 11-ben és rokonaiban MPI-ből (modified-PI) készül majd.

Ez elméletileg csak egy ideiglenes váltás lesz, amíg 2020-ban az Apple támogatni fogja

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Made in India - Új iPhone 6s reklámkampány indult

Új iPhone 6s reklámkampányt indított Indiában az Apple. A kampány azt helyezi előtérbe, hogy a termék olcsó, és Indiában készül.

Tavaly júniusban, nem sokkal az iPhone SE után kezdték meg az iPhone 6s indiai gyártását. A készülék előnyei (az Apple szerint) továbbra is a jól megszokott 12 MP-es hátlapi kamera (4K videofelvételi képességgel), A9-es processzor, Retina HD kijelző és hosszú akkumulátor-üzemidő.

Tavaly még esélyesnek tűnt, hogy magasabb

RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Pénzügyek: Apple Card és Apple Pay x2

Néhány Apple dolgozó már megkapta az Apple Card bankkártyáját, néhány országban már használható az iTunes Store-ban az Apple Pay és valószínűleg holnaptól itthon is lesz Apple Pay!

Ben Geskin Twitteren megosztott pár képet arról, hogy milyen csomagolásban érkezik majd az Apple Card, az Apple első saját bankkártyája:

Állítása szerint a képekhez egy Apple alkalmazotton keresztül jutott, vagyis az Apple már néhány alkalmazottjához eljuttatta a bankkártyát.

Az Apple Card egyrészt egy digitális bankkártya, amit iOS

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent a macOS 10.14.5, az iOS 12.3, a watchOS 5.2.1 és a tvOS 12.3

Az Apple tegnap délután frissítette operációs rendszereit. Nézzük is a változásokat!

macOS 10.14.5

A macOS Mojave 10.14.5-ös frissítése javítja a Mac gép stabilitását és megbízhatóságát, és minden felhasználó számára javasolt.

A frissítés tartalma:

  • Elérhetővé teszi az AirPlay 2 támogatását, amellyel Mac gépéről közvetlenül megoszthat videókat, fotókat, zenéket és más tartalmakat AirPlay 2-kompatibilis okostévéjén
  • Javítja a hang késését a 2018-ban megjelent MacBook Pro modellek esetében
  • Kijavít egy problémát, amely megakadályozta egyes nagyon nagy OmniOutliner- és OmniPlan-dokumentumok
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Hivatalos EU vizsgálat indulhat az Apple ellen a Spotify javaslatára

Az Financial Times értesülései alapján az Európai Bizottság hivatalos vizsgálatot indít az Apple ellen a Spotify vádjai miatt.

A Spotify nemrég panaszt tett az Apple ellen, melyben azt állítota, hogy a cég szándékosan hátrányos helyzetbe szorítja a konkurens fejlesztőket az App Store segítségével. Főként az eladások után levont részesedés mértékét nehezményezik, ugyanis a Spotify így nem tud versenyképes árat kérni a szolgáltatásért.

Az Apple alapos műgonddal válaszolt minden vádpontra, és finoman szólva megkérdőjelezte a Spotify panasza mögött húzódó nemes szándékot.

Az EU versenybizottsága

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 6 7 8 9 10 >  Utolsó ›