70%-on az iOS 12

Tavaly ilyenkor az iOS 11 még csak 59%-on állt, szóval jól áll az Apple.

Azon iOS 12 telepítésére képes eszközök, amiken az elmúlt hónapban megnyitásra került az App Store alkalmazás, már 70%-ban az új rendszert használják az Apple december 3-án kiadott statisztikája alapján.

Emellett egy másik érdekességet is megosztottak, miszerint azt, hogy ha csak az elmúlt 4 évben vizsgált eszközöket nézik, akkor már 72%-on áll az iOS 12.

Tavaly decemberben az iOS 11 még csak a frissíthető eszközök 59%-ára lett feltelepítve, úgyhogy az Apple most úgy néz ki, hogy tényleg nagyot alkotott.

Az iOS 11 azért még

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Pletykák: új AirPods és 5G-s iPhone

Közel 2 évet kell várni a teljesen új AirPods-ra és az 5G-s iPhone-ra.

A Bloomberg információi szerint az Apple 2019-ben még nem fog kiadni új generációs mobilhálózatot használó telefont, hanem inkább kivárnak, amíg a technológia érett lesz.

Pont mint a 3G-nél és a 4G-nél, az előző két generációnál, az Apple vár egy évet az új hálózatok bevezetése után, mielőtt fő termékeikbe behelyeznék a hozzáférés támogatását – árulták el nekünk olyan emberek, akik nem szeretnének összeköttetésbe kerülni a cég terveivel.

A lap úgy véli, hogy emögött az áll, hogy az Apple tudja, hogy az első generációs 5G

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Egy pohár víz a másik pokolba?

December 17-ét vésd be a naptárba, mert az Apple Music aznap költözik be az Amazon Echo eszközökre.

Az Amazon sajtónyilatkozatban közölte, hogy az Apple Music előfizetők hamarosan kiélvezhetik a zenestreaming szolgáltatás minden előnyét egy Echo eszközről is.

“Alexa, play Bebe Rexha on Apple Music”

A funkció működéséhez nem kell majd más, csak annyi, hogy az Alexa alkalmazásban engedélyezd, hogy az Amazon hozzáférjen a zenekönyvtáradhoz. Ezzel az Apple Music felkerül az Alexát támogató szolgáltatások listájára a Spotify, iHeartRadio és a Pandora és még sok más mellé.

Az Apple ritkán megy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az iPhone XR a legnépszerűbb iPhone + PRODUCT(RED)

Az Apple felfedte, hogy októberi bemutatása óta az iPhone XR fogy a legjobban.

A CNET-nek adott interjúban Greg Joswiak, az Apple termékmarketingért felelős vezetője elmondta, hogy októberi bemutatója óta az iPhone XR-ből minden nap több fogyott, mint az iPhone XS-ből és az iPhone XS Max-ból.

Ilyen nyilatkozatra azért is volt szükség, mert állítólagos gyártósori madarak azt csiripelték, hogy az iPhone XR gyártását lassítja az Apple, mert nem fogy jól a telefon.

És az ilyen pletykáknak negatív hatása lehetne az eladásokra. Még akkor is, ha igazak – bár ezt Joswiaktól nem tudtuk meg, mert kitért a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új tok és szíj színek

Az Apple tegnap este 3 új színt adott ki a szilikon iPhone tokokhoz és az Apple Watch sportszíjakhoz.

A 3 új szín neve hibiszkusz, lágy sárga és óceánzöld és a mai naptól elérhető az Apple online áruházából.

Újdonság még, hogy a korábban a Nike által bejelentett színek is elérhetőek mostantól az Apple oldaláról.

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3 4 5 6 7 >  Utolsó ›