Biztonságos kukaürítés?

Pantherben van egy funkció, amely segítségével biztonságosan lehet a kuka tartalmát üríteni, azaz a törölt fileok többé már nem állíthatók vissza valamilyen adatmentő program segítségével. Kiderült viszont, hogy a "Secure Empty Trash" olyan fileokat is töröl időnként, melyek még mindig használatban vannak. Ennek a problémának különböző programok különféle módokon látják kárát.
Windows Media Player használata közben például a lejátszott film egyszerűen megállhat és a program hirtelen kiléphet. Kritikus rendszerfileok esetében ez sokkal rosszabb eredményeket is produkálhat, amit
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

CodeWarrior Development Studio for Mac OS v9.1

imageA Metrowerks a Mac platform fejlesztői számára már évek óta ismert fejlesztői környezetét a CodeWarrior Development Studio for Mac OS-t ma v9.1-es verzióra frissítette. A frissítés kijavít néhány hibát a C/C++ compiler, az IDE, a Debugger, az MSL, a PowerPlant és PowerPlant X szoftverkomponensekben. A változtatások részletes leírását a csomag tartalmazza. Mind teljes, mind webes frissítések elérhetők a cég honlapján, a programcsomag $400-nál kezdődik és csak Mac OS X (Mach-O) targeteket támogat.
Link: http://www.metrowerks.com/MW/Develop/Desktop/Macintosh/Professional/Mac9.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mirage OSX alá is

Bauhaus kibocsátotta valós idejű (real-time) video festő, szerkesztő, animaciós és effektus szoftverét OSX alá. A cég állítása szerint a Mirage-ra keresztelt szoftver remekül megfér az Apple Final Cut Pro, és Shake programjaival. Többet tudhatsz meg a Mirage-ről ezen a weboldalon:
http://www.bauhaussoftware.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Képernyőkímélők

Nektek mi a kedvenc képernyőkímélőtök OSX alá? Az enyém ez:
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/16476
RÉSZLETEK | 4 hozzászólás

Újabb váltás, ezúttal egy Ausztrál cég

A Microsoft újabb licensz változtatása miatt Apple XServe gépet vásárolt egy Ausztráliában működő számítástechnikai cég. Állításuk szerint az Apple szerver rendszere, az XServe fele annyiba kerül csak mint egy Microsoft szerver, amit nem lehet figyelem nélkül hagyni. Link:
http://australianit.news.com.au/articles/0,7204,7942297%5E15397%5E%5Enbv%5E,00.html
Azt sem lehet figyelem nélkül hagyni, hogy az Apple rengeteg remek rendszerfelügyelő, és segítő szoftverrel szállítja az XServe gépeit. Xserve
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3664 3665 3666 3667 3668 >  Utolsó ›