AOL Instant Messenger 4.7b2 for Mac OS X

Az AOL frissítette IM kliensét Mac OS X alá. Az AIM 4.7b2 egy olyan bugot javít ki, ami lefagyaszthatta a programot ha bezártunk egy ablakot. Az első indításnál kisebb várakozásra lehet számítani, mert egy hibás beállítás-állományt kell frissítenie a programnak. A frissítés 3.3 MB.
Link: http://www.aim.com/get_aim/mac/mac_beta.adp
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Vicces Mac-es képregények és animációk

A macboy.com óriási mennyiségű vicces képregényt tárol, főleg Maces témában. Jelenleg épp CGI alapú rendszerüket konvertálják PHP/MySQL alapú megoldásra, ezért csak néhány kép tekinthető meg, de az oldal szerint hamarosan ismét elérhető lesz a teljes adatbázisuk. Addig is a főbb kategóriák linkjei:
Zap the PRAM
MacToons
MacLib
Stories For RobotsRÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Safari fejlesztési ötletek

GeekPatrol érdekes ötleteket gyűjtött össze a Safari böngésző fejlesztésére. Link:
http://www.geekpatrol.ca/archives/2003/11/24/onsafari.php
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

IGOR Pro

WaveMetrics megkezdte a professzionális szintű, grafikus, adat analizáló és programozó szoftverének kipostázását. Az IGOR Pro névre keresztelt csomag elsősorban mérnököknek és tudósoknak lett szánva amely nagyobb méretű adatmennyiség kezelésére alkalmas és azok professzionális publikására. Link:
http://www.wavemetrics.com/Products/IGORPro/IgorPro.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Egy irodai csomag alternatíva

OpenOffice egy nyílt forráskodú irodai csomag, csakúgy mint a Microsoft Office. A kiadó állítása szerint a programok kezelik az MS Office dokumentjeit, és azoknál sokkal olcsóbban megkaphatóak. Több információért klikkelj ide:
http://www.bsdmall.com/officeapps2.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3663 3664 3665 3666 3667 >  Utolsó ›