Jobs vs. Gates

A BBC2 britt televízió December 4-én egy műsort fog sugározni amiben a meg fog jelenni kettő nagyon fontos személyisége a számítástechnikának, Steve Jobs és Bill Gates. A show-ban olyan emberek fognak megszólalni akik e két személyiséget a mindennapok világából ismerik nagyon jól. Link:
http://www.macworld.co.uk/news/main_news.cfm?NewsID=7359
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Online zene letöltés növekszik

Elemzők szerint 2008-ra az eladott zene harmada digitalisán lesz majd letöltve. Jelenleg az amerikai zene letöltők 19%-ának van valamiféle digitális lejátszókészüléke, mint az iPod. Ez nőtt a tavalyi 12%-hoz képest. A jelentés arra is kiteér, hogy a jelenleg letöltött zene egy hatodáért fizetnek a felhasználók, ami kb. 10 millió fizető vásárlót jelent. Olvass erről többet itt:
http://www.macworld.co.uk/news/top_news_item.cfm?NewsID=7365
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Apple alulmaradna a HP-vel szemben? 275 dolláros gépek?

Az Apple a HP-vel volt versenyben a Michigan állami hordozható számítógép beszállításért. A teljes kiírás nem ismert, de ha az állam összes hatodik osztalyos tanulója kapna hordozható gépet az körülbelül 36 milliós összeget jelentene a nyertes cégnek. Hírforrások szerint a HP megállapodása szerint 275 dollárért állapodott meg az állammal, amiben beletartozna a hordozható számítógép, technikai szolgáltatás, biztosítás, és a betanítás használatra. A végső szót azonban majd csak December 16-án fogják rámondani az egyeségre. Link:
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Poisoned 0.497

Megjelent a Poisoned p2p típusú file-cserélő program legújabb verziója. Link:
http://versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/20289
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ingyenes belépő a San Francisco-ban tartandó MacWorld-re

Ez a cég ingyenes belépőket osztogat a Január 6-9-ig San Francisco-ban tartandó MacWorld-re.
http://www.bsdmall.com/macoex.html
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
‹ Első  < 3662 3663 3664 3665 3666 >  Utolsó ›