Safari fejlesztési ötletek

GeekPatrol érdekes ötleteket gyűjtött össze a Safari böngésző fejlesztésére. Link:
http://www.geekpatrol.ca/archives/2003/11/24/onsafari.php
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

IGOR Pro

WaveMetrics megkezdte a professzionális szintű, grafikus, adat analizáló és programozó szoftverének kipostázását. Az IGOR Pro névre keresztelt csomag elsősorban mérnököknek és tudósoknak lett szánva amely nagyobb méretű adatmennyiség kezelésére alkalmas és azok professzionális publikására. Link:
http://www.wavemetrics.com/Products/IGORPro/IgorPro.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Egy irodai csomag alternatíva

OpenOffice egy nyílt forráskodú irodai csomag, csakúgy mint a Microsoft Office. A kiadó állítása szerint a programok kezelik az MS Office dokumentjeit, és azoknál sokkal olcsóbban megkaphatóak. Több információért klikkelj ide:
http://www.bsdmall.com/officeapps2.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Biztonságos kukaürítés?

Pantherben van egy funkció, amely segítségével biztonságosan lehet a kuka tartalmát üríteni, azaz a törölt fileok többé már nem állíthatók vissza valamilyen adatmentő program segítségével. Kiderült viszont, hogy a "Secure Empty Trash" olyan fileokat is töröl időnként, melyek még mindig használatban vannak. Ennek a problémának különböző programok különféle módokon látják kárát.
Windows Media Player használata közben például a lejátszott film egyszerűen megállhat és a program hirtelen kiléphet. Kritikus rendszerfileok esetében ez sokkal rosszabb eredményeket is produkálhat, amit
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

CodeWarrior Development Studio for Mac OS v9.1

imageA Metrowerks a Mac platform fejlesztői számára már évek óta ismert fejlesztői környezetét a CodeWarrior Development Studio for Mac OS-t ma v9.1-es verzióra frissítette. A frissítés kijavít néhány hibát a C/C++ compiler, az IDE, a Debugger, az MSL, a PowerPlant és PowerPlant X szoftverkomponensekben. A változtatások részletes leírását a csomag tartalmazza. Mind teljes, mind webes frissítések elérhetők a cég honlapján, a programcsomag $400-nál kezdődik és csak Mac OS X (Mach-O) targeteket támogat.
Link: http://www.metrowerks.com/MW/Develop/Desktop/Macintosh/Professional/Mac9.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3661 3662 3663 3664 3665 >  Utolsó ›