Dell DJ vs. iPod

Sokan próbálják elemezni mi is az iPod sikerének titka. Talán az egyszerűsége, talán az eleganciája, talán valami másban rejlik a titok ami felett mindig elsiklanak a konkurens mp3 lejátszók gyártói? Az iPod és az Apple Zene Boltja még mindig a legkedveltebb a létező ajánlatok közül, de miért? Ezt a kérdést támadja meg több szemszögből a következő cikk amely összehasonlítja az iPod-ot a Dell DJ-vel:
http://www.fortune.com/fortune/technology/articles/0,15114,548314,00.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

PowerMac G5 engedmény?

A közeljövőben elképzelhető, hogy az Apple árengedmenyt fog adni a jelenlegi PowerMac G5-ös gépeire. Egy látogató az Apple internetes boltjában erre a bakira lett a mai nap figyelmes. Link:
http://www.bjoggi.com/verd.jpg
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

sftp program OSX-re

Fugu egy stfp program OSX alá, amely az operációs rendszerbe beépített sftp (Secure FTP, Biztonságos FTP) parancsokat hív meg grafikus úton. Link:
http://rsug.itd.umich.edu/software/fugu/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Jobs vs. Gates

A BBC2 britt televízió December 4-én egy műsort fog sugározni amiben a meg fog jelenni kettő nagyon fontos személyisége a számítástechnikának, Steve Jobs és Bill Gates. A show-ban olyan emberek fognak megszólalni akik e két személyiséget a mindennapok világából ismerik nagyon jól. Link:
http://www.macworld.co.uk/news/main_news.cfm?NewsID=7359
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Online zene letöltés növekszik

Elemzők szerint 2008-ra az eladott zene harmada digitalisán lesz majd letöltve. Jelenleg az amerikai zene letöltők 19%-ának van valamiféle digitális lejátszókészüléke, mint az iPod. Ez nőtt a tavalyi 12%-hoz képest. A jelentés arra is kiteér, hogy a jelenleg letöltött zene egy hatodáért fizetnek a felhasználók, ami kb. 10 millió fizető vásárlót jelent. Olvass erről többet itt:
http://www.macworld.co.uk/news/top_news_item.cfm?NewsID=7365
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3659 3660 3661 3662 3663 >  Utolsó ›