Miért nem jobb a Mac?

A spymac.com egyik cikke a Windows és a Macintosh platformok közötti harcot írja körül és próbál elfogulatlan maradni. Érdekes olvasmány, nagyon sok igazságtartalommal. Érdemes elolvasni.
Az angol nyelvű cikk linkje: http://www.spymac.com/comments.php?id=1158_0_5_0_M
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

DHCP biztonsági hiba

OSX alatt aki hozzáfér a Mac hálózatához "root" jogosultságokat szerezhet magának. E hibán az Apple már biztosan dolgozik, de érdemes elolvasni a következő oldalt amin leírnak néhany ötletet a probléma kivédésére. Link:
http://www.carrel.org/dhcp-vuln.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Xbench tesztek

imageAz Xbench.com szoftvere, az Xbench egy Mac OS X alatt futó számítógép-teljesítmény mérő alkalmazás, mellyel szeretett Macünk processzor-, memória- lemezkezelési és egyéb tesztjeit tudjuk futtatni. De ami igazán érdekes, hogy az Xbench.com weboldalán ezeket az eredményeket össze lehet vetni egymással. Innen jött az ötlet, hogy mindenki küldje el a teszteredményei linkjét, és hasonlítsuk össze gépeinket egymással! Kezdődjék a csata!
Xbench szoftver linkje: http://www.xbenc.com/Xbench_1.1.3.dmg
Az én gépem tesztjének a linkje: stupidFish G4
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

iPhoto Windows-ra?

A BusinessWeek internetes oldalain úgy gondolják, hogy az iTunes után logikus lépésnek tünne az iPhoto-t is Windows kompatibilissé tenni. Elképzelhető-e hogy láthatunk valami hasonlót hamarosan? Link:
http://www.businessweek.com/technology/content/nov2003/tc20031126_2159_tc056.htm
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Cube, kocka, vagy csak egy akvárium halakkal?

Régi Mac-el sok mindent lehet kezdeni. Nos, ezen az oldalon rengeteg képet találhattok egy felhasználótól, aki jobban szerette halait, mint Mac-jét. Ha tudtok még több hasonló átalakításról írjátok meg nekünk.
http://home.comcast.net/~jleblanc77/cube/

Ez egy másik oldal rengeteg átalakított Mac-ről.
http://www.applefritter.com/hacks/
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
‹ Első  < 3659 3660 3661 3662 3663 >  Utolsó ›