Japán Apple Bolt

Az Apple ma nyította meg kapuit az első Egyesült Államokon kívüli boljának Japánban. A bolt, az Tokió előkelő Ginza bevásárlónegyedében található. Öt emeletes, amelyben egy 84 férőhelyes előadó is helyet foglal. Megtalálható még itt egy "segítőpult", és egy tanterem is a szokásos bolti kellékek mellett. Az Apple a teljes árukínálatát elérhetővé teszi itt a vásárlóinak, csakúgy mint kiegészítőket más beszállítóktól. Képek a boltról itt láthatóak:
http://www.apple.com/retail/jp/ginza/gallery1.html
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Digitális Video Felvevő

A Digitális Video Sugárzás (DVB - Digital Video Broadcasting) a jövő média sugárzási szabványa. Először az Egyesült Királyságban vezették be és ma már Spanyolország, Svédország, Finország, Norvégia, Hollandia, Németország, Olaszország, Svájc, Portugália és Ausztrália is terjeszti e szabványt.

Elgato Systems ma bejelentette az EyeTV 300 és EyeTV 400 digitális video felvevőket, amik lehetőve teszik tökéletes digitális szatellites és "szárazföldi" digitális televizió műsorok megtekintését, felvételét, és szerkesztését Macintosh-on. Az EyeTV 300 digitális szatellites televíziós (DVB-s),
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

PostScript írás és Printelés azon a csodálatos Panther-en

A magyar mac-es fórumokon az OS X operációs rendszer megjelenése óta folyamatosan ismétlődnek a PostScript írásra és a nyomtatók beállítására vonatkozó kérdések. A Jaguár megjelenésekor váltottam a munkában is az új operációs rendszerre, de PS-írással és nyomtatással kapcsolatban még nem volt problémám. Ezúton osztom meg ebben a témában szerzett tapasztalataimat.

PostScript
Gyakran ismételt kérdés, hogy hogyan bírhatjuk működésre jóöreg PPD fájlainkat OS X alatt. A megoldás egyszerű: PPD fájlainkat nem a Print Setup Utility-n keresztül kell aktiválnunk, hanem egyszerűen a helyükre
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Háttérképek

Megosztanánk néhány weboldalt, amely kifejezettem Mac-el és Mac-re tervezett háttérképeket tartalmaz. A képek saját használatra ingyenesen letölthetőek és használhatóak. Amennyiben neked is vannak hasonló kedvenc oldalaid oszd meg velünk:
Mandolux
MacDesktops
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iChat státuszban “szmájlik” használata :-)

image iChatAV kommunikácios programban a státusz jelzi, hogy a felhasználó éppen jelen van-e a számítógépnél vagy elfoglalat. Létre lehet hozni egyedi üzeneteteket a kicsi háromszög nyomva tartása után a "Custom..." mező kiválasztásával. Ezután kapott mezőbe bármit lehet irni, beleértve az ilyenkor megszokott nevetős ikonokat (szmájlikat) is.

Az iChat jelenlegi verziójaban a felhasznaló maga státuszmezejében nem fog megjelenni az ikon, de más iChat felhasználók viszont látni fogják.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3656 3657 3658 3659 3660 >  Utolsó ›