Részletek a Mac OS X 10.3.2-ről

A pletykák szerint az Apple keményen dolgozik a 10.3.2-es frissítésen. Eddig a 7D12 és 7D15-ös kódjelzésűeket küldte már ki fejlesztőknek tesztelésre.

Amíg az még tisztázatlan, a frissítés mikor fog megjelenni, az Apple gyors visszajelzéseket vár a legutolsó builddel (7D15) kapcsolatban. Egy nevét elhallgató informátor szerint a frissített OS X az alábbiakat fogja tartalmazni:

* Javított fájlmegosztás és directory szolgáltatások Mac-es és PC-s hálózatok között.
* Húzósabb nyomtatási képesség PS nyomtatókra
* Javított fontmenedzselés
* Frissített Mail és Address Book programok
* Új
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Gyűrűk ura

Lord of the Rings, avagy a Gyűrűk Ura rajongói hatalmas kívancsisággal várják a Frodo kalandjainak harmadik részét. Ezen az oldalon láthatod a "Király Visszatérésének" első hivatalos áttekintését.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

ffmpegX

Ha film-et akarsz konvertálni más formátumra archiválás szempontjából ffmpegX egy remek megoldás. Bevihető file formátumok a következőek: MPEG-1, MPEG-2, DIVX3, 4, 5, XviD, kódolatlan VOB, QuickTime .mov, DV, WAV, Real Audio, H263 (+) (RealVideo 1.0), PGM, YUV, PPM, AC3, PCM8/16 bits, mulaw/Alaw, WMA, SUN AU format, MP2, MP3, MJPEG és még néhány formátum. Ezek a formátumok át lehetnek kódolva DivX, XviD, VCD, CVD, SVCD es DVD formátumra különféle felirat támogatásokkal.
Használata egyszerű, bár a sok beépített funkció miatt először valószínű bonyolultnak tünik majd. A következő oldalak több mint
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Fontos tudnivalók iPod tulajdonosoknak

Apple közzétett egy dokumentumot amelyben leírja hogyan lehet az iPod eleméből a maximális használati időt kihozni. Egy másik dokumentum leírása szerint az iPod töltettségi visszajelzője csak hozzávetőleges. Ezen az oldalon az Apple által ajánlott iPod elem cseréről olvashatsz. Ezen a helyen pedig egy "csináld magad" típusú iPod elem árust találhatsz.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Dell DJ vs. iPod

Sokan próbálják elemezni mi is az iPod sikerének titka. Talán az egyszerűsége, talán az eleganciája, talán valami másban rejlik a titok ami felett mindig elsiklanak a konkurens mp3 lejátszók gyártói? Az iPod és az Apple Zene Boltja még mindig a legkedveltebb a létező ajánlatok közül, de miért? Ezt a kérdést támadja meg több szemszögből a következő cikk amely összehasonlítja az iPod-ot a Dell DJ-vel:
http://www.fortune.com/fortune/technology/articles/0,15114,548314,00.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3656 3657 3658 3659 3660 >  Utolsó ›