Megjelent a legújabb WhiteCap iTunes-hoz

image A WhiteCap egy grafikus, vizuális "plug-in" az iTunes zenelejátszó programhoz. Telepítése, és használata nagyon egyszerű, és az effektjei fantasztikusan jól néznek ki. Telepítes után az iTunes "Visualizer" menüjéből válaszd ki a WhiteCap "plug-in"-t, majd szintén ebben a menüben klikkelj a "Turn Visualizer On" parancsra ami bekapcsolja a grafikus megjelenítést.
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Apple Bolt oldala a leglátogatottabb

Amerikában a héten volt Hálaadás napja. Az ünnep másnapján legtöbben bevásárlásra indulnak, ami tulajdonképpen a karácsonyi elővásárlást is jelenti. Az előző hétvégén az összes számítástechnikai hardware árusító weboldal közül az Apple fogadta a legtöbb látogatót 4.5 millio látogatással. A Dell 2.95 millió látogatóval a második helyen, és a HP 2.7 milló látogatóval a harmadik helyen volt. Link:
http://www.internetretailer.com/dailynews.asp?id=10739
RÉSZLETEK | 5 hozzászólás

Print Explosion Deluxe

imageHa nem vagy grafikus, akkor ez a progi nagyon megéri! Együttmüködik az összes iApp-al. A egyik legjobb funkció, hogy amikor CD borítót tervezel, automatikusan betölti a Playlistet az iTunesból. Link:
http://www.novadevelopment.com/products/productinfo.aspx?productcode=pdm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A jövő memóriája műanyagból

A Nature című magazinban tudósok azt állították, hogy felfedeztek egy eljárást amivel 1 GigaByte-nyi adatot tudnánk tárolni egy kockacukor méretű egységben (1 köbcentiméter). A tárolóanyag olcsón lenne előállítható és az írás és visszaolvasás is gyorsan megoldható lenne. A tudósok szerint néhány évbe telhet csak amíg az eljárást tökéletesítik és valós eszközként is megjelenhet. Link:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/3245822.stm
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Internetes böngésző gyerekeknek

image adnX cég internetes böngészője gyermekek számára lett írva. A programban előre beállíthatóak megtekinthető oldalak, hogy a gyermek figyelme nehogy felnőtt oldalakra terelődjön. A böngésző a Safari alapjaira épült és teljes képernyőben is üzemelhető, amelyből a fiatalabb felhasználók nem fognak tudni könnyen kilépni a Mac OSX felhasználói felületbe. Link:
http://www.adnx.com/software/kidsbrowser.html
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3655 3656 3657 3658 3659 >  Utolsó ›