iPhoto Windows-ra?

A BusinessWeek internetes oldalain úgy gondolják, hogy az iTunes után logikus lépésnek tünne az iPhoto-t is Windows kompatibilissé tenni. Elképzelhető-e hogy láthatunk valami hasonlót hamarosan? Link:
http://www.businessweek.com/technology/content/nov2003/tc20031126_2159_tc056.htm
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Cube, kocka, vagy csak egy akvárium halakkal?

Régi Mac-el sok mindent lehet kezdeni. Nos, ezen az oldalon rengeteg képet találhattok egy felhasználótól, aki jobban szerette halait, mint Mac-jét. Ha tudtok még több hasonló átalakításról írjátok meg nekünk.
http://home.comcast.net/~jleblanc77/cube/

Ez egy másik oldal rengeteg átalakított Mac-ről.
http://www.applefritter.com/hacks/
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

FreeBSD: 5 éves uptime!

Habár a hírben egy FreeBSD-s gép 5 éves folyamatos üzemeléséről van szó, nem érdektelen számunkra, hiszen az OS X is sok elemét átvette a FreeBSD-nek, ill. valójában ez is egy UNIX.

A hír röviden: valaki meglepve vette észre saját szerverén, hogy már 2003 napja üzemel. Ez pedig rekord is lehet, ha bejegyzi azt a NetCraft-nál.

Ezek után mindenki nézegetheti bátran Terminálból az "uptime" paranccsal, mennyi ideje is fut már gépe egyfolytában :)

Akkor a hír: http://www.hup.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4062
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

A “sudo” parancs a GUI órát használja a rendszeróra helyett?

A Securitytracker.com felhívta a figyelmet arra, hogy a Unixos sudo parancs ? mely root-szintű jogosultságokkal ruházza fel az admin-szintű felhasználókat néhány Terminal parancs futtatásához, és ezt a jogosultságot alapbeállításként 5 percig fenn is tartja ? biztonsági rést jelenthet az OS X számára ha közvetlenül a számítógép Sleep módba történő helyezése előtt használják.

A beszámoló szerint az OS X sudo parancsa a rendszer "grafikus" óráját használja a rendszeróra helyett. Ha a gépet Sleep módba helyezzük miközben a sudo számlálója még mindig fut (tehát amikor a felhasználó
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Revolution 1.28

Az M-Audio Revolution 7.1-es hangkártyájához kiadta Revolution 1.28 verziójú meghajtóját. A frissítés támogatja a Mac OS X 10.3.1 surround komponenseket és az AC3 "passthrough" lejátszást. Az új verzió már nem támogatja a VLC-t, mert az Apple a DVDPlayert Panther alatt AC3-kompatibilissé tette.
Link: http://www.m-audio.com/support/driversearch.php
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3655 3656 3657 3658 3659 >  Utolsó ›