Jaguar vs. Panther

Itt egy érdekes link ahol a Jaguar és Panther operaciós rendszereket hasonlítják össze különböző programok és eljárások segíségével.
http://macinfo.de/bench/macosx.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mekkorák a file-ok méretei?

WhatSize (vagy magyarul "Mekkora Méret") egy program ami meg tudja mutatni az összes gépeden lévő, látható és láthatatlan adat, mappa, file méretét. Használata nagyon egyszerű. Egy a finder-hez hasonló böngészőfelületen az adatok láthatóvá válnak, ahol csakúgy mint a Finderben lehet navigálni. Légy óvatos a láthatatlan elemekkel. Csak mert láthatatlanok nem biztos hogy a géped működéséhez nem kellenek. Link a programhoz:
http://www.id-design.com/Software/WhatSize/index.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ki nem bocsátott Jaguar (Mac OSX 10.2) TV reklámok

Itt van négy link az Apple által ki nem bocsátott OSX-es TV reklámokhoz. Ezek még Jaguárhoz készültek.
Első reklám - Jaguar, Touching
Második reklám - Sherlock, Need a new look
Harmadik reklám - Mail, Junk Mail
Negyedik reklám - iChat, Express Yourself
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új 90nm-es G5 az IBM-től

Az Appleinsider jelentése alapján az IBM megkezdte az új 90nm-es G5 processzorok gyártasát. Az új processzorok feltehetően nagyobb sebességűek lesznek a jelenlegi kínálatnál, és valószínű kevesebb energiára lesz szükség a működésükhöz. Ezek az új G5-ös processzorok körülbelül három hónapon belül kerülhetnek az Apple-höz nagyobb mennyiségben.
Link: http://www.appleinsider.com/news.php?id=248
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mac OS X 10.3.2 Update Build 7D15

Az Apple tegnap az ADC (Apple Developer Connection) Select illetve Premium tagjai számára elérhetővé tette a Mac OS X 10.3.2 Update Build 7D15 Seed verzióját bétatesztelésre. A Seed verzió 34,1 MB méretű. A Mac OS X Server 10.3.2 Update Build 7D14 Seed verziója is betatesztelésre lett bocsátva. A Server verzió mérete 47 MB.
Szintén az ADC tagok számára a Java 3D Developer Preview 2 (3,2 MB) és a Java Advanced Imaging DP2 (3,1 MB) is elérhető tesztelés számára.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3653 3654 3655 3656 3657 >