iPod és iTunes elismerés

A Prophet, egy vezető management konzultációs cég elismeréte az Apple iPod-ját és iTunes zenei boltját mint 2003 egyik éleselméjű találmányát. Erről olvashatsz bővebben ezen a Yahoo híroldalon:
http://biz.yahoo.com/prnews/031201/cgm022_1.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

LightWorks valós idejű rendereléssel

imageA LightWorks Design ma bejelentette új valós idejű render technológiáját a LightWorkd 7.4-ben, mely hamarosan kiadásra kerül. Az új, beépített funkció megenged majd nagy felbontású képek interaktív render-elését hordozható árnyékolókkal, mind hardveres és szoftveres render-elés útján. Az új technológia már a 3D-s program grafikus alrendszeréból is hívható lesz, megengedve az interaktív render-t, még a modellek készítése közben. Link a hivatalos bejelentéshez:
http://www.lightworkdesign.com/full_pr.php?prid=78
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

5500 látogató a japán Apple bolt megnyitásakor

A JapanConsuming a következőket irta az új japán Apple bolt megnyitásáról Tokió egyik előkelő negyedében: "A sor már péteken délután 4 órakor megkezdődött (egy Berkley, Kliforniából érkező fiatalemberrel), és gyorsan növekedni kezdett még aznap este és egész szombaton keresztül. A két napos torlódás után az új alumíniummal díszített bolt vasárnap reggel 10 órakor nyitott meg, 5500 várakozó ember előtt." Link:
http://www.japanconsuming.com/apple.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új DVD szabvány

Az Index.hu mai oldalán a következő olvasható: "Az elektronikai cégekből és filmstúdiókból álló DVD Forum bejelentette, hogy jóváhagyta a Toshiba és a NEC közös DVD-standardját. A HD DVD formátumú új lemezekre ötször annyi információ fér majd, mint a mostaniakra."
Link:
http://index.hu/tech/hardver/hddvd1201/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

DVD arhiválás Pantherban 3 lépésben

A SuperDrive-ok árának egyenletes csökkenése miatt egyre többen arhiválják adataikat, filmjeiket DVD lemezre. mszabi segítségével végre megfelelő megoldást találtam értékes saját DVD filmjeim arhiválására.
Figyelem! A forgalmazók és jogtulajdonosok nem engedélyezik ezt az eljárást, úgyhogy csakis saját filmjeid archiválása céljából használd, hogy megőrizd a film minőségét hosszabb ideig magadnak.

1., Első lépésben a másolásvédelmet kell kiiktatni, valamint a DVD lemezeken található VIDEO_TS foldert kell a merevlemezre másolni. A legjobb megoldásnak a DVD Backup 1.3 nevű szoftvert
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás
‹ Első  < 3651 3652 3653 3654 3655 >  Utolsó ›