Apple az eladási lista 34. helyén

Tegnap megjelent a TWICE cég legújabb 100-as listája, amely a háztartási elektronikus eszküzöket áruló cégeket rangsorolja éves eladásuk szerint az Egyesült Államokban. A számok tavalyihoz képest 6.2%-al javultak átlagosan, ami most 101,4 milliárd dollárt tett ki.

Az Apple most először került fel a listára az új boltláncolatának beindulásával, ahol jelenleg a 34. helyen áll 383 millió dollárnyi eladással. Link:
http://www.macworld.co.uk/news/main_news.cfm?NewsID=7406
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Szoftver nagy adatmennyiség mozgatására

MassTransmit Enterprise a vezető szoftver két cég digitális adatainak mozgatására nagy sebességű hálózat igénybevételével, beleértve az Internetet is. Egy egy szerveres megoldás amelyet központi hely(eken) telepítve a kliensek, forgalmazók és egyéb munkatársak mint elérhetnek. A szoftver megvásárlása után nem kell többet fizetni érte. Mindenféle adatmozgatási protokolt támogat, használata egyszerű és könnyen automatizálható. Link:
http://www.grouplogic.com/products/masstransit/overview.cfm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ingyenes fotóalbum készítés

Volt má valaha, hogy azt kívántad bárcsak lenne egy szoftver, amely segít felrakni a képeidet az internetre? Próbáltál már bajlódni hasonló típusú szoftverekkel, mindenféle megoldás nélkül? Legtöbb szoftverért fizetni kell, és azok mind drágák számodra? Akkor próbáld ki a JAlbum-ot. A program szerzője ingyenes, webes fotóalbum szerkeztőt kínál, amelyet (ha minden igaz) egyszerű kezelni. Link:
http://www.datadosen.se/jalbum/

Néhány ezzel a szoftverrel készített album:
http://www.datadosen.se/jalbum/samples/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Számítunk rád!

Ha van bármilyen hozzászólásod, tipped, trükköd vagy egyszerűen szeretnél valamit közölni a magyar Macintosh felhasználókkal, kattints az 'Új bejegyzés' menüpontra (ingyenes regisztráció szükséges), gépeld be a mondanivalód, és nyomd meg a küldés gombot. Ennyi az egész.

És persze szólj minden ismerősödnek, hogy a beszéljükMac.com őt is várja!
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Zeneszerkesztés Mac-en

Ha egy zenész vagy akinek nincs pénze hatalmas stúdió költségekre, ez a következő cikk neked szól. Macintoshon sok zeneszerkesztő szoftvercsomag létezik. A cikk írója szintén zene rajongó és ő Macintosh-t használva szerkeszti saját szerzemenyeit otthon, mindenféle hangzavar nélkül. Mit használ, hogyan csinálja? A cikket itt olvashatod el, amiből mindez kiderül:
http://www.think-code.com/think-discussions/viewtopic.php?p=1394#1394
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3648 3649 3650 3651 3652 >  Utolsó ›