VirtualPC G5-re

A MacOSRumors oldala egy beküldött levélre válaszolva azt spekulálja, hogy a VirtualPC (VPC) G5 kompatibilis verzióján már folynak a munkálatok. Szerintük azt most még nehéz lenne megmondani milyen teljesítménye lesz a terméknek és mikor lát majd napvilágot de annyi biztos, hogy sok Macintosh felhasználó "ki van rá éhezve". Minderről és hasonló Macintosh alapú találgatásról olvashatsz itt:
http://macosrumors.com/
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Apple frissítette a Soundtrack, zenei szerkesztő programot

Apple ma kiadta a Soundtrack, zenei szerkesztő programja 1.1-es verzióját. A felhasználók a szoftverrel készíthetnek zenét videókhoz, DVD-hez vagy internetes oldalakhoz. A programhoz jár előre felvett Apple senei alap, amivel rögtön el lehet kezdeni dalokat felépíteni. A szoftver utána automatikusan szinkronizálja a betöltött alapokat a zenedarab ritmusával és ütemeivel. A frissítés elérhető a MacOSX operációsrendszer szoftver frissítőjén keresztül. A teljes verzió pedig 300 dollárért megvásárolható.
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

PowerMac G5 - az év terméke

A Fortune magazin a PowerMac G5-öst nevezte meg ez egyik "Év Termékének". "A G5-ös anodizált alumínium háza nem csak esztétikailag vonzó, de a perforációk hűtik is egyben a számítógépet. A két jól formált foggantyú pedig egyszerűbbé teszi a gép mozgatását. A G5-ös, 64 bites processzor az egyik leggyorsabb a választhatók közül." Link:
http://www.fortune.com/fortune/photoessay/0,18467,546679-1,00.html
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Színes iPod, PowerBook, iBook és egyéb Mac

Egy cég vállal egyedi festéseket szinte mindegyik Apple termékre. A weboldaluk itt található:
http://www.colorwarepc.com/

Itt meg egy cikk róluk:
http://www.techtv.com/screensavers/products/story/0,24330,3581369,00.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Longhorn eladások Malájziában

Nem igazán Mac-es hír, de érdekes. Malajziában a kalózok illegális Longhorn másolatokat átulnak, körülbelül 400 forint-ért. A szoftvert még egy Los Angeles-ben tartott bemutató alkalmával osztogatta programozói között a Microsoft, ami elkallódott egészen Ázsiáig. Használata még a Microsoft által sem ajánlott, ugyhogy ez csak egy érdekesség mint hír. Link:
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/nm/20031201/tc_nm/tech_microsoft_piracy_dc_1
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
‹ Első  < 3647 3648 3649 3650 3651 >  Utolsó ›