Egy irodai csomag alternatíva

OpenOffice egy nyílt forráskodú irodai csomag, csakúgy mint a Microsoft Office. A kiadó állítása szerint a programok kezelik az MS Office dokumentjeit, és azoknál sokkal olcsóbban megkaphatóak. Több információért klikkelj ide:
http://www.bsdmall.com/officeapps2.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Biztonságos kukaürítés?

Pantherben van egy funkció, amely segítségével biztonságosan lehet a kuka tartalmát üríteni, azaz a törölt fileok többé már nem állíthatók vissza valamilyen adatmentő program segítségével. Kiderült viszont, hogy a "Secure Empty Trash" olyan fileokat is töröl időnként, melyek még mindig használatban vannak. Ennek a problémának különböző programok különféle módokon látják kárát.
Windows Media Player használata közben például a lejátszott film egyszerűen megállhat és a program hirtelen kiléphet. Kritikus rendszerfileok esetében ez sokkal rosszabb eredményeket is produkálhat, amit
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

CodeWarrior Development Studio for Mac OS v9.1

imageA Metrowerks a Mac platform fejlesztői számára már évek óta ismert fejlesztői környezetét a CodeWarrior Development Studio for Mac OS-t ma v9.1-es verzióra frissítette. A frissítés kijavít néhány hibát a C/C++ compiler, az IDE, a Debugger, az MSL, a PowerPlant és PowerPlant X szoftverkomponensekben. A változtatások részletes leírását a csomag tartalmazza. Mind teljes, mind webes frissítések elérhetők a cég honlapján, a programcsomag $400-nál kezdődik és csak Mac OS X (Mach-O) targeteket támogat.
Link: http://www.metrowerks.com/MW/Develop/Desktop/Macintosh/Professional/Mac9.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mirage OSX alá is

Bauhaus kibocsátotta valós idejű (real-time) video festő, szerkesztő, animaciós és effektus szoftverét OSX alá. A cég állítása szerint a Mirage-ra keresztelt szoftver remekül megfér az Apple Final Cut Pro, és Shake programjaival. Többet tudhatsz meg a Mirage-ről ezen a weboldalon:
http://www.bauhaussoftware.com/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Képernyőkímélők

Nektek mi a kedvenc képernyőkímélőtök OSX alá? Az enyém ez:
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/16476
RÉSZLETEK | 4 hozzászólás
‹ Első  < 3647 3648 3649 3650 3651 >  Utolsó ›