Béta tesztelőket keresnek

A MacNN egyik hírében privát béta tesztelőket keresnek a MacScan programhoz. A tesztelőknek OSX operációs rendszeren kell futniuk, és regisztrálniuk kell magukat a MacScan internetes fórumán. Akik részt szeretnének venni a program tesztelésében, a fórum Adminisztrátorának kell hogy írjanak, és elküldjék saját számítógépük specifikációját. Link a MacScan fórumához:
http://macscan.securemac.com/macscanforum/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

A világ leghatalmasabbjai: Bill Gates vs. Steve Jobs

Amint már korábban említettük a BBC 2-es adó az Egyesült Kiralyságban műsorára tűzött egy adást ami az Apple fő emberét, Steve Jobs-t és a Microsoft fejét, Bill Gates-t hasonlítja majd egymáshoz.
Bill Gates-t a legnagyobb szoftvergyártó, szolgáltató és Internetes cég vezetőjeként emlegetik, míg Steve Jobs-ot a személyi számítógép forradalmárának és megvalósítójának nevezik. De ki is a hatalmasabb a kettő közül? Ay adás mely erre próbál választ találni December 4-én, 21:50-kor kerül műsorra majd. Link:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/worlds_most_powerful/3284811.stm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

NU 8.0, NAV 9.0 & NSW 3.0 frissítések

A Symantec hírül adta a MacNN hírportálnak, hogy a Norton Utilities 8.0 ($100), a Norton AntiVirus 9.0 ($70) és a Norton SystemWorks 3.0 ($130) frissítéseit ki fogja adni, és teljesen Mac OS X 10.3 Panther kompatibilissé fogja tenni azokat. A programok jelenlegi felhasználói december 22-től letölthetik a frissítéseket ingyen a Symantec LiveUpdate rendszerén keresztül. A CD verziók 2004 január közepetől kerülnek postázásra. A CD verziókat egy online űrlap kitöltésével lehet igényelni. A Symantec azt is közzétette, hogy január végén meg fogja jelentetni a Norton Personal Firewall 3.0 ($70) és a Norton
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Hiányzó használati utasítások

Szereted az iMovie-t? Az iDVD-t? Csak egy bajod van vele: nincs hozzá használati utasítás? Kézikönyv? Nem gond! Ugyanis léteznek hozzá könyvek. Kiló számra!
Link: http://www.missingmanual.com/
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Darwin 7.0 x86-ra?

Az Apple kiadta a Darwin szabad forráskódjának 7.0-s verzióját. A legújabb rendszermag a Mac OS X 10.3 Panther verziójához való, és PPC binary mellett x86-ra is letölthető.
Link: http://www.opensource.apple.com/darwinsource/
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás
‹ Első  < 3646 3647 3648 3649 3650 >  Utolsó ›