Ingyenes fotóalbum készítés

Volt má valaha, hogy azt kívántad bárcsak lenne egy szoftver, amely segít felrakni a képeidet az internetre? Próbáltál már bajlódni hasonló típusú szoftverekkel, mindenféle megoldás nélkül? Legtöbb szoftverért fizetni kell, és azok mind drágák számodra? Akkor próbáld ki a JAlbum-ot. A program szerzője ingyenes, webes fotóalbum szerkeztőt kínál, amelyet (ha minden igaz) egyszerű kezelni. Link:
http://www.datadosen.se/jalbum/

Néhány ezzel a szoftverrel készített album:
http://www.datadosen.se/jalbum/samples/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Számítunk rád!

Ha van bármilyen hozzászólásod, tipped, trükköd vagy egyszerűen szeretnél valamit közölni a magyar Macintosh felhasználókkal, kattints az 'Új bejegyzés' menüpontra (ingyenes regisztráció szükséges), gépeld be a mondanivalód, és nyomd meg a küldés gombot. Ennyi az egész.

És persze szólj minden ismerősödnek, hogy a beszéljükMac.com őt is várja!
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás

Zeneszerkesztés Mac-en

Ha egy zenész vagy akinek nincs pénze hatalmas stúdió költségekre, ez a következő cikk neked szól. Macintoshon sok zeneszerkesztő szoftvercsomag létezik. A cikk írója szintén zene rajongó és ő Macintosh-t használva szerkeszti saját szerzemenyeit otthon, mindenféle hangzavar nélkül. Mit használ, hogyan csinálja? A cikket itt olvashatod el, amiből mindez kiderül:
http://www.think-code.com/think-discussions/viewtopic.php?p=1394#1394
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

MIDI szerkesztő

Companion Engineering & Design ma bejelentette az ofIntuem 2.1-et, mely a legújabb verziója a cég MIDI-alapú zeneszerkesztőjének. Az új verzió már Panther teljesen kompatibilis, van benne egy vizuális, szerkeszthető kijelző az ismételten játszódó részekre, egy új eszköz kijelző a jelenlegi tempó mutatásával és manuális megváltoztatási lehetőséggel, és még sok más fontos változtatás. A szoftver jelenlegi ára 79 dollár. Link:
http://www.intuem.com/media/main.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Hyperlink részleges másolása

Amikor Mail-ből egy hyperlink csak egy részét akarjuk másolni, akkor ez csak elég nehézkesen megy: kicsit többet jelölünk ki, és a másolást követő beillesztés után a fölösleges részeket törölni. De van egy megoldás amivel nem kell félni attól, hogy véletlenül megnyomjuk a linket, és pontosan azt a részt másolhatjuk ki, amire szükségünk van: a link megfelelő részére alma-bal gomb kattintva (bár a kurzor nem változik meg), ki tujuk választani a link egy részét, hogy azt utána másolhassuk.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3646 3647 3648 3649 3650 >  Utolsó ›