Együttműködés kollégák között Rendezvous-al

A "Rendezvous" egy technológia mely leegyszerűsít nehány hálózati feladatot OSX alatt. Rácsatlakozhatsz egy hálózatra és használhatod az ott elérhető szolgáltatásokat mindenféle bonyolult konfiguráció nélkül.

A Rendezvous egy kíváló felhasználási módja a közös szerkesztés, amellyel egy dokumentumon több felhasználó is dolgozhat egyszerre ugyanabban az időben hálózaton keresztül. A következő linkre kattintva megismerheted a SubEthaEdit és iStorm eszközöket melyek ezt a közös szerkesztési lehetőséget nyújtják OSX alatt:
http://www.macdevcenter.com/pub/a/mac/2003/12/02/rendezvous.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Változtasd meg a Mac-ed kinézetét

ShapeShifter egy "forradalmian új termék" mellyel megváltoztathatod a Mac-ed kinézetét. Itt nem csak háttérképről és ikonokról van szó, hanem az ablakokról, menükről, gombokról, az egész rendszeredről. Az új beállításokat először megnézheted egy előzetesben, majd ha tetszik egy gombnyomással megváltoztathatod. Más felhasználók a számítógépen beállíthatnak maguknak más kinézetet. Ha többet szeretnél megtudni erről a szoftverről, klikkelj ide:
http://www.unsanity.com/haxies/shapeshifter/

Előzetes képek:
kezelőfelület
előzetes kinézet megtekintése
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

G5-ös hozzászólás, akinek 2200 van belőle

A Világ Szuperszámítógép Konferenciáját Phoenix, Arizónában tartották ahol többek közt bejelentették a Virginia Tech Egyetem PowerMac G5 rengetegének sebességét is, ami most a világon a harmadik helyen áll, és árban sokkal elérhetőbb mint legtöbb az élvonalban. A G5-ös felhasználók inkább arról panaszkodnak, hogy a jól megszokott kávészünetük megszünt. De mi az ami segíti az egyszerű felhasználók mindennapi munkáját?

Az Apple OSX operációs rendszerét dícsérik a felhasználók, a tájékozódás egyszerűbb mint Windows alatt. Az operációs rendszer automatizálható a beépített
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

iPod - a jövő digitális eszköze

Egy Reuters hír szerint a következő évben a mobil telefonok képesek lesznek 1 MegaPixeles (MP) képek készítésére. 2005-re néhány mobil telefon meg fogja haladni a 2MP-es felbontást is, amiből már fotóalbumba való képeket is lehet nyomtatni.

Nehány pletyka szerint Apple egy olyan hordozható készüléken dolgozik, amellyel a felhasználók vezeték nélkül fognak tudni videokonferenciázni a tenyerükből. Sokak ebből kiindulva azt a kérdést teszik fel, hogy mennyire fogja az Apple kibővíteni az iPod funkcióit.

Ha minden igaz akkor 2004 közepére az iPod-on lehet majd zenét hallgatni, hangot
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

G5, vagy nem G5?

PowerMac G5-ös gépet szeretnél, de nem egészen tudod mire is képes? Itt van néhány oldal amelyek G5 teszteket tartalmaznak:
G5 teszt a Barefeats.com oldalán
Macworld G5 leírása
Macworld G5 tesztje
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3645 3646 3647 3648 3649 >  Utolsó ›