Suitcase/WindowShadeX kompatibilitási gondok?

A Mac OS 9-es korszak Windowshade funkciója nagyon sok embernek hiányzik a legújabb Mac OS generáció, az X-szel fémjelzett UNIX magra épülő rendszerből. Erre kínál megoldást az Unsanity WindowShade X nevű alkalmazása.
A legújabb WindowShade X verzió azonban konfliktust okozhat a Suitcase 11.0.2-es verziójával. Bootoláskor a Suitcase lefagyhat illetőleg nem képes az ablakot automatikusan elrejteni. A WindowShade X eltávolításával ez a probléma feloldható.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Outlook .pst file -> Address Book

Ha Windowsos Outlook .pst filejaidat Mac OS X-re akarod áthozni, eddig csak költséges és bonyolult megoldások voltak. De most megjelent egy alkalmazás mely ? bár még vannak hiányosságai: méretes .pst fileoknál lassú, nem veszi észre a konfliktusokat és az egyforma bejegyzéseket ? ingyenes és könnyen használható. Az alkalmazás neve ABFiller, és mind a futtatható program, mind a forráskód letölthető, ajánlott fejlesztőknek is.
Link: http://www.supermegaultragroovy.com/ABFiller/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: gyors navigálás szöveges dokumentumban

Ha egy szöveges dokumentumban az alma billentyűt nyomvatartva a kurzorbillentyűkkel próbálunk mozogni, a dokumentum végletei között tudunk mozogni. Az alma+bal nyíl az aktuális sor elejére ugrik, az alma+jobb nyíl pedig a végére. Ha az alma+fel nyilat használjuk, a dokumentum legelejére jutunk, az alma+le nyíllal pedig a legvégére. az alma+fel nyíl és az alma+le nyíl használatakor ha a shift billentyűt is nyomvatartjuk, a szöveg kijelölődik. sajnos az alma+bal illetve alma+jobb kombinációknál a shiftes kijelölés nem működik. Ez a trükk csak Cocoa programoknál és néhány Carbon programnál működik
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Mit várhatunk a MacWorld-től San Franciscoban

MacWorld SanFrancisco körülbelül egy hónapnyira van tőlünk és már most találgatások sorozata indult meg az Apple lehetséges új termékeiről. Annyi majdnem biztos, hogy a jelenlegi termékeket frissítés fogja érni valamiféle új ópció, vagy fejletebb hardver formájában.

Az Apple szervere, az Xserve már rég óta "csak" maximum dupla G4 1.33GHz-es konfigurációban rendelhető. Ezt 2003 februárjában adta ki az Apple és bár sokan közelgő G5-ös szerverekről beszéltek még októberben, ez valójában még odébb volt. A ThinkSecret oldala úgy véli, hogy jelenleg az Apple 3U formájú szerverekben is
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ingyenes iPod a HP-től Europában

A HP ingyenes iPod-ot igér minden HP DesignJet 120-as nyomtatóhoz. Link:
http://h41111.www4.hp.com/graph_professional/uk/en/index.php?bannerID=U022
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3644 3645 3646 3647 3648 >  Utolsó ›