Mit várhatunk a MacWorld-től San Franciscoban

MacWorld SanFrancisco körülbelül egy hónapnyira van tőlünk és már most találgatások sorozata indult meg az Apple lehetséges új termékeiről. Annyi majdnem biztos, hogy a jelenlegi termékeket frissítés fogja érni valamiféle új ópció, vagy fejletebb hardver formájában.

Az Apple szervere, az Xserve már rég óta "csak" maximum dupla G4 1.33GHz-es konfigurációban rendelhető. Ezt 2003 februárjában adta ki az Apple és bár sokan közelgő G5-ös szerverekről beszéltek még októberben, ez valójában még odébb volt. A ThinkSecret oldala úgy véli, hogy jelenleg az Apple 3U formájú szerverekben is
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ingyenes iPod a HP-től Europában

A HP ingyenes iPod-ot igér minden HP DesignJet 120-as nyomtatóhoz. Link:
http://h41111.www4.hp.com/graph_professional/uk/en/index.php?bannerID=U022
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Együttműködés kollégák között Rendezvous-al

A "Rendezvous" egy technológia mely leegyszerűsít nehány hálózati feladatot OSX alatt. Rácsatlakozhatsz egy hálózatra és használhatod az ott elérhető szolgáltatásokat mindenféle bonyolult konfiguráció nélkül.

A Rendezvous egy kíváló felhasználási módja a közös szerkesztés, amellyel egy dokumentumon több felhasználó is dolgozhat egyszerre ugyanabban az időben hálózaton keresztül. A következő linkre kattintva megismerheted a SubEthaEdit és iStorm eszközöket melyek ezt a közös szerkesztési lehetőséget nyújtják OSX alatt:
http://www.macdevcenter.com/pub/a/mac/2003/12/02/rendezvous.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Változtasd meg a Mac-ed kinézetét

ShapeShifter egy "forradalmian új termék" mellyel megváltoztathatod a Mac-ed kinézetét. Itt nem csak háttérképről és ikonokról van szó, hanem az ablakokról, menükről, gombokról, az egész rendszeredről. Az új beállításokat először megnézheted egy előzetesben, majd ha tetszik egy gombnyomással megváltoztathatod. Más felhasználók a számítógépen beállíthatnak maguknak más kinézetet. Ha többet szeretnél megtudni erről a szoftverről, klikkelj ide:
http://www.unsanity.com/haxies/shapeshifter/

Előzetes képek:
kezelőfelület
előzetes kinézet megtekintése
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

G5-ös hozzászólás, akinek 2200 van belőle

A Világ Szuperszámítógép Konferenciáját Phoenix, Arizónában tartották ahol többek közt bejelentették a Virginia Tech Egyetem PowerMac G5 rengetegének sebességét is, ami most a világon a harmadik helyen áll, és árban sokkal elérhetőbb mint legtöbb az élvonalban. A G5-ös felhasználók inkább arról panaszkodnak, hogy a jól megszokott kávészünetük megszünt. De mi az ami segíti az egyszerű felhasználók mindennapi munkáját?

Az Apple OSX operációs rendszerét dícsérik a felhasználók, a tájékozódás egyszerűbb mint Windows alatt. Az operációs rendszer automatizálható a beépített
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3640 3641 3642 3643 3644 >  Utolsó ›