2.6 GHz-es G5-ös Januárban?

Az Appleinsider ma arról adott hírt, hogy értesülésük szerint az IBM megkezdte az új G5-ös processzorok gyartását melyek már a 90 nm-es technológiával fognak készülni. A tömeggyártásba került chipek mind 2GHz, vagy a fölött teljesítenek majd. Ha a hír igaz, akkor a felállás a következő: 2 GHz, 2.2GHz, 2.4GHz, és 2.6GHz. Ezek a processzorok az Apple rendelkezésére fognak majd állni nagyobb darabszámban januárban.

Az Appleinsider értesülése szerint az Apple San Franciscoban bejentheti majd az új processzorokat, de a vásárlók majd csak február, vagy március környékén láthatnak majd új
RÉSZLETEK | 8 hozzászólás

Számlavezetés

Jumsoft ma adta ki az egyszerű személyes szémlavezető programját, melynek neve: Money. Link:
http://www.jumsoft.com/money/
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

mp3 továbbítás vezeték nélkül

Legtöbb felhasználó a számítógépén tartja mp3 gyűjteményének többségét. Sokszor hosszas kábelezéssel lehet csak eljuttatni az mp3-akat a hifi-hez, hogy azon keresztül szólaljon meg mondjuk egy Alice In Chains, vagy Britney Spears. :-)
De van egy eszköz mely számítógépes ethernet, vagy vezeték nélküli 802.11 hálózaton keresztül tudja továbbítani az mp3-akat a kiválasztott lejátszóhoz. Link:
http://www.slimdevices.com/pi_overview.html
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

TIPP: Photoshop “drag and drop” megjavítása

Nemrég újratelepítettem a Panther operációs rendszert a gépemen. Mivel az összes futó programom egy külön particón él, úgy gondoltam hogy Photoshop működésékez csak az Application Support és Preferences mappa tartalmát kell felraknom az új rendszerre. És csak azokat másoltam át a régi rendszeremről, de nem volt igazam.

Ha egy dokumentumot akartam megnyitni úgy, hogy ráhúztam a a Dock-ban lévő Photoshop ikonjára nem történt semmi. Photoshop aktíválódott, de a dokumentum nem nyílt meg és Photoshop nem is nagyon erőlködött rajta, csak várt szépen "üres járatban" mintha semmi sem történt
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Ki a számítástechnikában a legerősebb?

A BBC 2 ma este tűzte műsorára a Bill Gates és Steve Jobs összehasonlításáról szóló filmet. Szerinted ki a legerősebb? Itt leadhatod szavazatodat:
http://newsvote.bbc.co.uk/1/hi/programmes/worlds_most_powerful/default.stm?display=1
RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
‹ Első  < 3640 3641 3642 3643 3644 >  Utolsó ›