AppleDX hír rádió

Az AppleDX egy weboldal melyen minden héten pénteken egy rádióműsor keretében beszének meg valamiféle Macintosh-al kapcsolatos témát. A mai téma többek között az iPod elemről és Panther automatizált karbantartásáról szól. Link:
AppleDX
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Carrara Studio 3.0.1

Megjelent a Carrara Studio frissítése. A Carrara Studio egy teljes megoldás a 3D-os modellezésre, animációra és "render"-re. Bármilyen 3D készítésre alkalmas a program az médiában sugárzott animációtól kezdve termék tervezéséig. Többet itt tudhatsz meg erről a szoftverről, ami fut Macintosh és Windows platform-on is:
Carrara termékleírás
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

KÉRDÕÍV: Mennyi időt töltesz számítógép előtt naponta?

Egy kedves olvasónk kérésére egy új oldallal szeretnénk titetek is megismertetni. Neve: MacPoll.com. Itt időközönként kérdéseket tesznek fel a Macintosh felhasználóknak, amire aztán mindenki kiválaszthatja a rá vonatkozó választ egy gombnyomással. A mai téma:
Mennyi időt töltesz a számítógép előtt naponta?
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

iSight és iChatAV, videokonferenciára a tengeren túl

A New York Times az iSight-ról és iChatAV-ről ír melyet arra használt David Pogue, hogy az óceánon keresztül kommunikáljon a feleségével. A hang és kép tökéletes volt, tiszta és még fizetni sem kellett érte írja Pogue. Körbejárta a laptopjára szerelt iSight kamerával a kávéházat, hogy a feleségének is bemutassa azt a környezetet. "A mai technikában rengeteg használhatatlan, élvezhetetlen eszköz van ami csak csalódást okoz, de ez más volt, olyan mint egy TV reklám. Érzeki, erőteljes, egyszerű és tökéletes példája annak, ahogy a technika meg tud vátoztatni egy pillanatot és megoldani egy
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Internet megosztás: Jaguar és Panther inkompatibilitás?

Felmerültek problémák néhány felhasználónál mikor Mac OS X 10.3.x (Panther) rendszerüket hostként használva Mac OS X 10.2.x (Jaguar) kliensek számára megosztották az internet elérésüket ? írja a macfixit.com.
A probléma nem határolható be pontosan és nem mindig reprodukálható. Sőt, a Panther rendszerbeállításainál ha beállítjuk az internetmegosztást azt nem csak OS X kliensek, de Mac OS 9 és Windows kliensek is használhatják. A Panther verziónál pedig a megosztás megmarad újraindítás után is, nem kell folyton újra aktiválni egy rendszerújraindítás után.
Akinél viszont fennáll a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3639 3640 3641 3642 3643 >  Utolsó ›