iPod, iBook felületének tisztítása

Ice Cream a termék neve, mely eltüntet felületi horzsolást, karcolódást, vagy kopást amely legtöbbször fényesített akril felületen történhet. Az iPod, iBook, különböző PDA-k, hordozható telefonok mind épp olyan termékek melyre az Ice Cream ki lett találva. A használat után a műanyag felület olyanná válik mint új korában volt. Többet olvashatsz erről a termékről itt:
http://www.radtech.us/icecreme.html
RÉSZLETEK | 1 hozzászólás

Pletyka: 2.4GHz-es G5

A sok pletyka közül amit az interneten olvashatunk nehéz megmondani mi az ami valós és mi a hamis. A MacOSRumors.com oldala a januárban bejelentendő új G5-ös gépek sebességét maximum 2.4 GHz-re spekulálja ellenben az előző hírrel. Biztosan senki sem fogja tudni megmondani mit is fogunk látni egy hónap múlva, de annyi majdnem biztosnak tűnik, hogy valamiféle változás lesz.
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

TIPP: Óvakodj a csalóka Ebay levelektől

Az Ebay olyan mint egy hatalmas piac, ahol bérki, szinte bármit eladhat. A vevők összegyűlnek, hogy licitáljanak a termékekre, és a legmagasabb árat ígérő vevő veheti majd meg az árut. A 21. században sajnos ez sem lehet tökéletes, és nem lehet teljesen biztonságos. Az interneten tucatnyi emberke próbálkozik az Ebay felhasználók belépőjét és jelszavát ellopni. Ami nagyon fontos az Ebay-el kapcsolatban ha használod, ha kapsz bármiféle email-t amely egy weboldalra visz és amely úgy néz ki és viselkedik mint az Ebay, ellenőrizd le hogy hol is vagy. Akkor vagy csak JOGOS Ebay helyen, ha a böngésződben a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Discreet belső átalakítás

Discreet cég, mely Cleaner nevezetű prgramjáról híres, átépítésen fog átmenni a következő két hét alatt. Emiatt kis létszámú dolgozót el fognak bocsátani a cégtől akinek jelenleg 500 alkalmazottja van világszerte. Pletykák szerint a cég feloszlatja az asztali videós részlegét, amely után következhet majd a Macintosh Cleaner csoport. A hírforrás szerint a cég épp a következő fő frissítés közepén tartott, melynek kódneve "Raven" volt.

A cég vezetősége rutinosan visszautasította a pletykákat melyek az asztali videó reészlegről szóltak, és állításuk szerint inkább a cég
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Safari frissítés

Az Apple ma kiadott egy frissítés a népszerű Safari internet böngészőjéhez. Az új verzió megakadályozza, hogy mások hozzáférjenek a felhasználó által használt "cookie"-hoz. A frissítés letölthető a "Software Update" segítségével.

Jaguár felhasználók használjál ezt a linket:
http://www.apple.com/downloads/macosx/apple/securityupdate20031205forjaguar.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3637 3638 3639 3640 3641 >  Utolsó ›