QuarkExpress 6.1

Még novemberi platykák szerint a Quark egy frissítést készített elő a QuarkExpress szoftveréhez. Az új program támogatja majd a Panther operációs rendszert, lesznek benne ezen kívül különféle gyorsítások, jobb Excel kompatibilitás, és betűtípus eszközök. Olvass erről többet itt:
http://www.hardmac.com/niouzcontenu.php?date=2003-12-07#1183
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Chandler, az MS Outlook rivális

Egyre több program jelenik meg, melyek a jelenlegi Microsoft Office termékeivel kívánják felvenni a versenyt. Az MS Outlook program helyettesítésére lett kitalálva a Chandler nevezetű nyitott forráskódú program. Link:
http://www.macmegasite.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1192
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

“Sleep” mód megoldások

Jelenleg az OSX operáció rendszer nem tudja megkülönböztetni a háttérben futó rendszer segédprogramokat a felhasználó által futatott egyéb programtól és emiatt olyankor is "Sleep" (alvás) módba kerülhet a számítógép amikor nem éppen akarjuk. Erre egy megoldás az a beállitás a System Preferences-ben, mely nem engedi a gépet "Sleep" módba. Ilyen beállításokra lett kitalálva SleepNow, és egy masik Terminálból futó program, amely "Sleep" módba rakhatja majd a számítógépet. Link:
http://www.majid.info/mylos/weblog/2003/12/05-1.html
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Új Apple áruház az Egyesült Királyságban

A PC World egy új, hatalmas méretű áruházat nyitott meg az Egyesült Királyságban, melyben nagy mennyiségű Macintosh számítógép is megtalálható. Az Apple Village-re keresztelt külön részlegben kaphatóak az Apple legújabb termékei beleértve az iMac, iBook, PowerMac G5, iPod (gondolom PowerBook is) gépeket, és mindenféle Macintosh szoftvert és külső csatolót. Link:
http://www.macworld.co.uk/news/main_news.cfm?NewsID=7442
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Az év legjobb termékei között az iTunes Zenebolt

A BusinessWeek magazin megnevezte az év termékeit. Megtalalhatóak közöttük az AIDS ellen kűzdő gyógyszer, Volkswagen Touareg, XM szatellit rádió és persze ami számunkra fontos, az Apple iTunes Zenebolt. Link:
http://www.businessweek.com/magazine/content/03_50/b3862014.htm
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 3636 3637 3638 3639 3640 >  Utolsó ›