Nem hoz forradalmat magával az iPad mini 5

Steve Hemmerstoffer Twitterén azt állítja, birtokába jutott egy CAD ábra, melyen a minden jel szerint tavasszal érkező iPad mini 5 látható.

Bár a képet nem csatolta bejegyzéséhez, elmondása szerint a mikrofon elhelyezésén kívül nem sok változás tapasztalható a korábbi

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Volt Microsoft alkalmazottal bővül az Apple Home osztálya

A CBNC szombati beszámolója szerint Sam Jadallah átszerződött az Apple-höz, amit saját LinkedIn profilján ejtett apró változtatással maga is megerősített.

Jadallah több mint tíz éven keresztül volt vállalati alelnök a Microsoftnál, illetve egy Otto néven futó saját startuppal is megpróbálkozott az okos zárak piacán, melyre alig több mint egy éve ráfordította a kulcsot.

A szerződésről egyik fél sem nyilatkozott, a találgatások szerint a férfi vezető pozícióba kerül majd a Home osztályon, ahol jelenleg mintegy féltucat üresedés vár betöltésre.

Az Apple egyre több téren fészkelődik be az otthonokba,

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Kuo pletykaáradat

Ming-Chi Kuo egy rakás pletykát zúdított a hétvégén a nyakunkra. Az elemző beszélt a MacBook Pro modellekről, az Apple kijelzőről, az AirPods-ról, az iPod touch-ról, az iPadekről és az iPhone-okról is.

Vágjunk is bele!

iPod touch

  • gyorsabb processzort kap 2019 során

AirPower és AirPods 2

  • 2019 első felében érkeznek

iPad

  • idén érkezik egy 10,2 colos “olcsó iPad” és egy frissített iPad mini
  • ősszel érkezik 2 új iPad Pro

iPhone

  • a felhozatal 5,8 és 6,5 colos OLED és 6,1 colos LCD kijelzős modellekből áll majd idén is
  • az iPhone 11R-be 4 GB RAM kerül
  • lesz 3 hátlapi kamerás változat
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Két Apple esemény is közeleg

Az Apple március végén bemutatja új TV szolgáltatását és kiderült a WWDC időpontja is!

A Bloomberg információi szerint az Apple március 25-én tartani fog egy kisebb médiaeseményt, ahol be fogják mutatni új TV és magazin szolgáltatásukat.

Régóta pletykálnak már arról, hogy az Apple az Apple Music-hoz hasonlóan a filmek és újságok elérését is szeretné modernizálni és egy havi előfizetéshez kötni.

Úgy tűnik, hogy kicsivel több mint egy hónap múlva meg fogjuk tudni, hogy ez az új Apple Movies és az új Apple News mennyibe fog kerülni és honnan lesz elérhető.

Ennél azonban talán sokkal fontosabb, hogy

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Random pletykák az AirPods 2-ről, az új iPhone-okról és az iPad mini 5-ről

Közeleg a március, amikor is valószínűleg az Apple tartani fog egy oktatási eseményt. Épp ezért a pletykák most már turbó meghajtással érkeznek RSS olvasóinkba.

Sok oldal sok különböző jóslattal állt elő, persze ezek közt lesz néhány ellentmondás is, de azért valamilyen elképzelésünk lehet az Apple idei évével kapcsolatban.

Március 29-én érkezik az AirPods 2, az AirPower és az új iPadek

A görög iphonehellas.gr oldal állítólag kínai beszállítók információi alapján úgy véli, hogy március 22-én kezdődnek meg az előrendelések az új cuccokra és március 29-től a boltokból is beszerezhető lesz az

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›