Frissült a MacBook család

Az Apple tegnap délután frissítette a MacBook családot.

A retina kijelzős 12 colos MacBook nincs többé, megszűnt a Touch Bar nélküli 13 colos MacBook Pro és olcsóbb lett a MacBook Air. Nézzük meg a frissített palettát!

A MacBook Air hardvere szinte nem változott, az alapmodellben továbbra is ugyanaz az 8. generációs Intel Core i5 processzor van benne 8 GB RAM-mal és 128 GB SSD-vel, ahogy azt már megszokhattuk, két újítás történt csak: olcsóbb lett és mostantól 429990 forintért megvásárolható, valamint True Tone kijelző került bele.

A Touch Bar nélküli MacBook Pro-t leváltó új, Touch Barral

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Visszatért a Texas Hold’Em az App Store-ba

Régen az iPodokra készített az Apple egy Texas Hold'Em pókerjátékot, amit később átemeltek az iPhone-ra az App Store megjelenésével együtt.

Az alkalmazás aztán idővel el lett hanyagolva, de most az Apple feltámasztotta az alkalmazást az App Store tavalyi 10. évfordulójára hivatkozva.

Az alkalmazás verziószáma 2.0 lett és teljesen új grafikát kapott, ami kihasználja a modern iOS eszközök képességeit. Ennek köszönhetően a mérete is megnőtt, egy 1,5 GB-os letöltésről beszélünk.

A Texas Hold'Em 2.0 futtatásához iOS 12 vagy újabb szükséges és ide kattintva ingyenesen letölthető.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Okos apróságot tanul a FaceTime alkalmazás iOS 13 alatt

Az iOS 13 harmadik bétájában a FaceTime alkalmazás egy új beállítási lehetőséggel bővült.

Amennyiben a Beállításokban bekapcsolod, a FaceTime képes lesz módosítani a szemed, hogy úgy tűnjön, mintha az előlapi kamerába néznél, amikor a kijelzőt nézed.

Dave Schukin Twitteren demonstrálta, hogy az Apple hogy oldotta meg ezt a trükköt:

RÉSZLETEK | 2 hozzászólás
Jony Ive otthagyta az Apple-t

Jony Ive otthagyta az Apple-t

A múlt hét legmegrázóbb híre volt, hogy Jony Ive dobbantott az Apple-től.

Az Apple korábbi dizájncsapatának vezetője, Jony Ive új céget alapít LoveFrom néven, melynek első ügyfele az Apple lesz.

Ive a kilencvenes évek közepe óta dolgozik az Apple-nél, de csak Steve Jobs visszatérése után kapott igazán nagy teret álmai véghezviteléhez. Ive nevéhez köthető az iMac és az iPhone is, de az Apple Watch óta egyre kevésbé kötötte le őt az Apple.

Egy kis ideig még maradt a cégnél, legfőképp az Apple Park és az Apple üzletek tervezése miatt, de a mindennapi teendőkből egyre jobban kivonta magát. Ez állt

RÉSZLETEK | 6 hozzászólás

Alaplaphibás lehet a 2018-as MacBook Air-ed

A MacRumors állítólag megbízható forrásból hozzájutott egy belső dokumentumhoz, amit az Apple Store-ok és hivatalos Apple szervizek kaptak. A doksiban leírásra került, hogy a legújabb MacBook Air modellek kis része alaplaphibás lehet.

A rossz alaplappal felszerelt MacBook Air modelleket az Apple ingyen cserélni fogja és hogy minden érintett tudjon a problémáról, még emailt is küldenek a gépek tulajainak.

Jelenleg ez még minden esetben garanciális ügyintézés, de úgy néz ki, hogy az Apple 4 évig vállalja a MacBook Air-ek cseréjét.

Ez nem egy hivatalos csereprogram, amit várnánk az Apple-től és

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›