Itthon is van haszna az EKG-nak

Az Apple Watch Series 4 EKG funkciója jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el, azonban a funkció működéséhez szükséges szenzorok itthon is használhatóak valamire.

Az Apple Watch már első változata óta képes volt a pulzus mérésére. Az óra bizonyos időközönként a háttérben is ellenőrizte, edzéseknél végig figyelte és ha elindítottad a Szívverés alkalmazást, akkor 5 másodpercenként frissítette számodra a pulzusod.

Az Apple Watch Series 4-on azonban még ennél gyorsabban is megtudhatod a szívverésed percenkénti számát, ha a digitális koronára helyezed másik kezed egyik ujját.

Ez a póz az EKG

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Feltámadhat a Smart Battery Case

Az iPhone 6s legmegosztóbb kiegészítője új formában visszatérhet.

Az iPhone 6s bemutatása után 2015 decemberében kiadta az első Smart Battery Case-t. Akkoriban még nem nagyon értettük, hogy miről van szó, de a tok szerzett magának egy rajongótábort, ezért az iPhone 7 bemutatása után érkezett egy frissített változat.

Tavaly szeptemberben azonban nem érkezett új Smart Battery Case az iPhone 8-hoz és az iPhone X-hez sem. Emögött valószínűleg a vezeték nélküli töltés támogatása állhatott, de úgy tűnik, hogy így +1 év alatt az Apple ki tudott valamit eszelni.

A watchOS 5.1.2 második bétájában a

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Így használhatod az EKG-t az Apple Watch-odon

Csütörtök este befutott a watchOS 5.1.2, ahogy azt lehetett sejteni és elhozta magával az EKG alkalmazást.

Ahhoz, hogy az EKG alkalmazást használhasd új Apple Watch Series 4-odon, 3 dolognak kell teljesülnie:

  • az iPhone-odnak iOS 12.1.1-et vagy újabbat kell futtatnia
  • az Apple Watch Series 4-eden watchOS 5.1.2-nek kell lennie
RÉSZLETEK | 3 hozzászólás

Új ajándékötletek az Apple-től

Közeledik a karácsony és ezt az Apple is tudja, ezért tegnap elérhetővé tették a 18 W-os USB-C töltőt, mely korábban csak iPad Pro vásárlásával volt megkaparintható. Ja igen, és végre elérhető az iPhone XR tok is!

Az idei iPad Pro modellek egyik legszexibb tartozéka a 18 W-os USB-C csatlakozóval ellátott fali adapter, mely gyorsan feltölti a táblagépet.

Ennél azonban sokkal jobb, hogy USB-C csatlakozós Lightning kábellel iPhone gyorstöltésére is használható, így önmagában is igen praktikus. Valószínűleg erre az Apple-nél is rájöttek és végre önmagában is megvásárolható az adapter 11990 forintért.

RÉSZLETEK | 0 hozzászólás

Megjelent a macOS 10.14.2, az iOS 12.1.1 és a tvOS 12.1.1

Teljes a káosz a verziószámokban, de jöttek azért hasznos újítások.

Az Apple ma este 7-kor ismét nagy szoftverfrissítési hullámot adott ki. Nézzük is meg a rendszerek újdonságait!

macOS 10.14.2

Ez a frissítés apróbb javításokat hoz, valamint lehetővé teszi, hogy a News alkalmazásban lévő híreket megnyisd a Safariban egy kattintással.

iOS 12.1.1

Az iOS 12.1.1 új funkciókat és hibajavításokat tartalmaz az iPhone-ja és iPadje számára. A funkciók és hibajavítások többek közt a következőket tartalmazzák:

  • Az értesítések előnézete haptikus érintéssel iPhone XR-en
  • Két SIM támogatása eSIM-mel a
RÉSZLETEK | 0 hozzászólás
‹ Első  < 2 3 4 5 6 >  Utolsó ›