Vonalkód bevitele iSight videó kamerával

Az Omni Group kettő volt alkalmazott embere egy új céget alapított melynek neve Delicious Monster Software és már meg is kezdték az új szoftverek készítését. A céget a volt Omni Group alapító és vezető Wil Shipley és kezelőfelület tervező Mike Matas alapította. A duó nevéhez kötődik az OmniGraffle 3 és több más Omni Group termék is, mint például az OmniWeb 5.

Az új cég első terméke még a nyáron meg fog majd jelenni és ami egy teljesen új könyvtárazó rendszer lesz. A termék egy forradalmian új eljárással lehetővé teszi majd az Apple iSight kamera felhasználását vonalkód bevitelére. A program használói képesek lesznek egy könyvet az iSight kamera elé tartani, mely adatai automatikusan bevitelre kerülnek majd a program adatbazisába. A szoftver lesz az első ilyen típusú termék, mely képes lesz vonalkód bevitelére egy hagyományos (30 képkocka/másodperces) videó kamera felhasználásával.

A cég egy másik szoftveren is dolgozik, ám arról egyenlőre még semmiféle információ sem tudott. A Delicious Monster Software nem kíván az Omni Group konkurens cége lenni és inkább más szoftver területekre próbál majd betörni.
0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!