Új gazdát kapott a The Unarchiver

Felvásárolták a népszerű kitömörítő alkalmazást.

A macOS alapértelmezésben elbánik a ZIP fájlokkal, de ha például RAR archívumot szeretnél kitömöríteni, akkor már külső fejlesztő alkalmazásához kell nyúlnod. Sok felhasználó a The Unarchiver nevű alkalmazás mellett tette le a voksát, mely az App Store-ból és a fejlesztő honlapjáról is ingyenesen letölthető volt, valamint megbízhatóan végezte el a tömörített fájlok kibontását.

Most azonban új gazdára lelt a népszerű alkalmazás, mert a MacPaw nevű fejlesztőcég úgy döntött, megszerzi magának a kitömörítőt és bővíti vele portfólióját.

Miután a MacPaw legtöbb alkalmazása fizetős, ezért a cég kiadott egy nyilatkozatot, melyben ígéretet tesznek arra, hogy a The Unarchiver a jövőben is ingyenes marad.

A MacPaw fejlesztői nem csak karbantartják majd a The Unarchiver alkalmazást, hanem javítani is fogják azt. Tervezünk egy új felületet és néhány új funkciót is. Az alkalmazás csinosabb lesz és frissíteni fogjuk az új macOS-hez. Természetesen a jövőben is ingyenes marad majd az alkalmazás az összes felhasználó számára.

Remélhetőleg a MacPaw tényleg vigyázni fog a The Unarchiverre, mivel az egy egyszerű és megbízható kitömörítő alkalmazás.

Te milyen alkalmazással bontod ki tömörített állományaid?

2 hozzászólás
opeter
2017. 07. 28. @ 20:53
opeter képe

Én régebben BetterZipet használtam, aztán kipróbáltam az Unarchivert majd a későbbi Dr. Unarchivert (ezek sajnos csak kicsomagolni tudnak, mást nem), de végül mindig visszatérek a Kekához:
https://www.macupdate.com/app/mac/32512/keka

Ja és a StuffIt Expander (alap változat) még mindig ingyenes, ha valaki efféle programot keres.

A hun
2017. 08. 01. @ 10:32
A hun képe

...magunk között szólva, a 40 MB -os HDD-k esetén volt az ilyen progiknak értelmük...

PS: ...ma már mindenki GB -ban dúskál...

- és most nem számolom, ha kötsz az interneten egy biztosítást és azt becsomagolva elküldik, neked hatalmas biztonságot mímelve, közben meg, annak aki ért, hozzá nyitott könyv az életed...

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!