Új AirPods és iPad pletykák

A Bloomberg információkat fedett fel az AirPods 2-ről, valamint az ECC szerint az Apple új táblagépeket jegyzett be.

Mark Gurman a Bloomberg News oldalán ismét részletes hírt közölt, ami a második generációs AirPods újdonságainak egy részét taglalja.

Ahogy azt az Apple mobil eszközeivel (iPhone, iPad, Apple Watch) teszi, úgy az AirPods-ot is gyakran frissíteni tervezik új hardveres funkciókkal. A kaliforniai Cupertino-ban található technológiai óriás források szerint egy idén megjelenő új verzión dolgozik, amiben frissített vezeték nélküli csip lesz. Az ideit követő modell, mely jövőre érkezik pedig cseppálló is lesz, fedte fel az, aki nem szeretné, ha a privát terméktervek megvitatásával azonosíthatnák.

A 2018-as AirPods állítólag “Hey Siri” funkcionalitással bővül, így elég lesz Sirit szólítani, ha füledben van a füles és az Apple személyi asszisztense máris aktiválódik. A cikk szerint az AirPods 2 jelenlegi kódneve a cégen belül B288, na nem mintha ez bármit is jelentene.

A 2019-es AirPods pedig az esőt fogja jobban bírni. A Bloomberg szerint az Apple főleg a vízcseppekre és az esőre koncentrál, vízbe mártásra nem készítik fel a fülhallgatót. Mondjuk ki is hallgatna zenét a víz alatt?

Az iPadek kapcsán az EEC (Eurasian Economic Commission – Eurázsiai Gazdasági Bizottság) kotyogott el morzsákat, méghozzá azt, hogy az Apple új táblagépeket regisztrált náluk.

Ezt a hírt először a francia Consomac hozta le és írásukból kiderül, hogy az Apple köteles beadni táblagép terveit az EEC-nek, mert Örményországban, Fehéroroszországban, Kazahsztánban, Kirgizisztánban és Oroszországban csak a bevizsgálásuk után kerülhet a boltok polcaira olyan termék, ami titkosítással rendelkezik.

A beadványban 2 új táblagép szerepel, ezek modellszáma A1893 és A1954, mely egyetlen jelenlegi iPadével sem egyezik.

Ezek mellett az Apple több furcsa bejelentést is beadott táblagépekről és telefonokról, melyek modellszámai mind AA-val és CC-vel kezdődnek. Egyelőre nem tudni, hogy ezek mik lehetnek.

Az iPad családra lassan tényleg ráfér majd egy frissítés, hiszen az iPad Pro-k tavaly nyári bemutatója óta nem történt változás a palettán. Leginkább természetesen az iPad minire férne rá a frissítés, mivel azt 2015 szeptembere óta nem frissítette érdemi módon az Apple.

Az új AirPods-okra feltehetően szeptemberig kell várni, ellenben az új iPadek akár már következő hónapban is befuthatnak.

0 hozzászólás

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!