Több mint 20 millióan használják az Apple Music-ot és van még jövője a podcastoknak

Eddy Cue interjújában sok mindent elárult az Apple szolgáltatásaival kapcsolatban.

Tegnapelőtt írtunk róla, hogy az Apple internetes szolgáltatásokért felelős vezetője, Eddy Cue interjút adott a Code Media konferencián.

Ebben az interjúban sok érdekesség elhangzott, többek közt az, hogy jelenleg jóval több mint 20 millió fizető felhasználója van az Apple Music szolgáltatásnak.

Ez nem újdonság, hiszen december elején lett meg a 20 millió felhasználó, de azért jó hír, hogy azóta nem iratkoztak le sokan a szolgáltatásról.

Cue elárulta, hogy bár örül az Apple az eredményeknek, nem elégedettek a szolgáltatás jelenlegi helyzetével és keresik a növekedéshez szükséges lépéseket.

A növekedésre minden lehetőségük megvan, hisz jelenleg 100 millió ember van a világon, akik valamilyen zenestreaming szolgáltatást használnak, de ennél sokkal többen hallgatnak zenét.

Az Apple Music sok exkluzív tartalommal rendelkezik, de Cue úgy véli, hogy ez egy rövidtávú dolog a szolgáltatás hirdetésére.

Az Apple Music mellett sok más téma is felmerült, többek közt a podcastok. Ezzel kapcsolatban Cue elmondta, hogy az Apple mindenféleképp lát jövőt a podcastokban, de konkrétumokat nem árult el azt illetően, hogy az Apple mit fog tenni.

Az egyetlen támpont, amit adott, az az volt, hogy az Apple a magazinokkal mit tett. Ez alapján elképzelhető, hogy az Apple valamilyen fizetési rendszert fog kidolgozni, amivel a podcastok készítőit jutalmazhatják majd a felhasználók az iTunes rendszerén keresztül.

Egy biztos, izgalmas újítások érkeznek a közeljövőben az Apple internetes szolgáltatásaival kapcsolatban.

1 hozzászólás
attila7575
2017. 02. 17. @ 16:56
attila7575 képe

Végső soron a visszahallgatható Beats rádióadások is egyfajta podcastként foghatók fel.

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!